Magazin

Galibiyetlerini ‘Melisa’ Diye Bağırarak Kutluyordu! Survivor Sevenlerin Merak Ettiği Melisa Bakın Kim Çıktı!

Survivor All Star 2022’nin yarışmacılarından Batuhan Karacakaya, rakiplerini alt ettiği müsabakalar sonrasında ‘Melisa’ diye bağırması ile ilgileri üzerine çekmişti. Ekranların en uzun soluklu yarışma programlarından biri olan Survivor izleyicileri, başaralı yarışmacının ismini haykırdığı Melisa’nın kim olduğunu merak ediyordu. Melisa’nın kim olduğu ortaya çıktı, güzelliği dikkatlerden kaçmadı. Ayrıntılar haberimizde…

Çocuk Yaşta Meşhur Olmuştu

5 Şubat 1997 yılında İstanbul’da hayata gözlerini açan Batuhan Karacakaya, küçük yaşta yer aldığı yapımlar ile karşımıza çıkmış ve Bülent karakterine can verdiği Aşk-ı Memnu dizisi ile büyük bir popülarite kazanmıştı.

Çocuk yaşta şöhret basamaklarını hızla tırmanan genç oyuncu, en son Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor All Star 2022 ile karşımıza çıkmış ve yarışmadaki en iddialı yarışmacılardan birisi olmuştu.

Batuhan’ın Sevgilisi mi?

Canını dişine takarak gösterdiği performanslar ile izleyenlerin takdirini toplayan Batuhan, zaferlerini kutlama şekli ile de gündeme gelmişti. Başarılı yarışmacı, galip geldiği oyunlardan sonra ‘Melisa’ diye bağırarak zaferini kutlamıştı. Batuhan’ın hayranları başta olmak üzere Survivor sevenler Melisa’nın kim olduğunu merak etmişti.

Yapılan paylaşımlara göre, Melisa, Batuhan’ın sevgilisi olabilir deniyor. Başarılı yarışmacı motivasyon sağlamak için sevgilisinin ismini zaferlerinde haykırıyor olabilir gibi yorumlar yapıldı.

Bakın Bakalım Melisa Kimmiş?

Survivor izleyicilerinin soru işaretleri ortadan kalktı. Başarılı yarışmacı Batuhan’ın ismini haykırdığı Melisa’nın kim olduğu ortaya çıktı. Başarılı yarışmacının sevgilisi olduğu düşünülen Melisa, Batuhan’ın kız kardeşi çıktı.

Instagram’daki sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile takipçilerini büyüleyen Melisa Karacakaya, yaklaşık olarak 50 bin takipçi sınırına geldi. Batuhan’ın kardeşi olması ile gündeme gelen Melisa, güzelliği ile sosyal medya kullanıcılarının beğenisini topladı.

Survivor sevenlerin merak ettiği isim, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Melisa Karacakaya’nın yaptığı paylaşımlara saniyeler içerisinde binlerce yorum ve beğeni yapıldı.

En popüler sosyal medya paltformlarının başında gelen Instagram üzerinden ‘melissakaracakaya_’ kullanıcı ismi ile paylaşımlar yapan Melisa, güzelliği ile bir süre daha en çok konuşulan isimler arasında yer alacak gibi gözüküyor.