Gani Müjde, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizinin yayın tarihini ele verdi! Önce paylaşan sonra silen Müjde, dizinin yayınlanmasını bekleyenleri heyecanlandırdı!

İzleyiciler son zamanlarda her ne kadar dijital platform yayınlarına yönelmiş olsa da ana akın medya programlarını takip etmeye devam eden kişi sayısı da oldukça fazla. Televizyon yayınlarından kopamayan ve Türk dizilerinin alengirli konularını yakından takip etmek isteyen izleyiciler, ana sezonun tatile girmesi ve yaz aylarının gelmesi ile birlikte yaz sezonunda yayınlanan ve yayınlanmaya hazırlanan dizileri yakın takibe aldılar.

Ana sezon yapımlarının tatile girmesi ile birlikte birçok kanalda yaz dizileri yayınlanmaya başlandı. Bu dizilerin hangilerinin ana sezona kalmak adına başarı kaydedecekleri merak konusu olmuşken, Show TV’den de bir dizi haberi daha geldi. Geçtiğimiz gün yayınlanan ilk tanıtım videosu ile izleyicinin beğenisine sunulan yeni dizinin “Gelsin Hayat Bildiği Gibi” ismi ile yayın hayatına hazırlandığı öğrenilmiş oldu.

Sağlam oyuncu kadrosu ve farklı konusu ile henüz tanıtım videosu ile dahi büyük ilgi gören Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizi, şimdiden geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başardı. Senaristliğini usta isim Gani Müjde’nin üstlenmiş olduğu yeni dizinin yayın tarihi ise yine gani Müjde tarafından ifşa edildi.

Dizinin Konusu Belli Oldu!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizinin konusu belli oldu. Karabayır Lisesi’nde görevli olan Sadi Payaslı’nın yolu ıslah evinden gelen 5 öğrenci ile kesişecek. Sadi’nin öğrenciler ile birlikte yaşadığı hayata dizinin konusunu oluşturacak.

Oyuncu Kadrosu Açıklandı!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizide rol alacak isimler şu şekilde açıklandı:

Dizinin Yayın Tarihi İfşa Oldu!

Gani Müjde Instagram hesabından yapmış olduğu “21 Temmuz’da yayındayız” yazılı paylaşımını kısa süre sonra sildi. Böylece dizinin yayın tarihi ifşa olmuş oldu.

Exit mobile version