Ekonomi

Garanti Bankası 96 metrekare daireyi 120 bin TL’den satıyor!

Garanti Bankası Haziran ayı içerisinde yeni konut ilanları yayınladı. İlan listesinde 96 metre kare dairenin 120 bin TL’den satışa çıktığı görüldü. Garanti Banka tarafından satışa sunulan konutlar ihale yöntemi ile satılacak.

Ucuz ev satın almak isteyenler bankaların icra listesini merak ediyorlar. Garanti Bankası uygun fiyattan yeni konut satışları yayınladı. Listede yer alan konutlar için ihaleye katılmak gerekiyor. Bankanın Ankara ilinde 96 metre kare daireyi 120 bin TL’den satışa çıktığı görüldü.

Peki, nasıl başvurulur? Nasıl teklif verilir?

Nasıl Başvurulur?

Gayrimenkul kodunun başında D kodu bulunan gayrimenkullerde Teklif Ver butonuna tıklandıktan sonra sizden istenilen kişisel bilgilerinizi gönderiniz. İlgili satış ekibimiz en kısa sürede size geri dönüş sağlayacaktır. Gayrimenkul kodunun başında D kodu bulunmayan gayrimenkullerde Teklif Ver butonuna tıklandıktan sonra kaydınızın alınması akabinde E-İhale Şartnamesi’ni onaylamanız istenecektir. Bu adımı takiben sizden İhale Katılım Bedeli’ni belirtilen hesaba yatırmanız istenecektir. Bu adımların tamamlanmasıyla teklif vermeye hazır hale gelmiş bulunursunuz.

Nasıl Teklif Verilir?

Başvurunuz ve evraklarınız gerekli kontroller yapılarak onaylandıktan sonra kayıtlı cep telefonunuza ve eposta adresinize sisteme giriş için gerekli şifre gönderilecektir. Kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yaparak teklifinizi iletebilirsiniz.