Garanti Bankası Açıklama Yaptı. Bankada hesabı olanlara 100.000 TL Yatırılacak!

Türkiye genelinde vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamak adına yeni imkanlar sunuluyor. Garanti Bankası tarafından bu ihtiyaca yönelik yeni bir ihtiyaç kredisi paylaşıldı.

Bu kampanya dahilinde 24 ay vade ile özel avantaj sağlayan bir kredi vatandaşlara sunulacak. Kredi ile ilgili tüm detaylar haberimizde…

Ülkemizdeki pek çok vatandaş bütçe anlamında yaşamış oldukları açıkları kapatmak amacıyla bankaların sunmuş olduğu ihtiyaç kredilerini yakından takip ediyor. Vatandaşlar bu süreçte ihtiyaçlarına uygun kredilerini almak için arayıştalar. Bu nedenle Garanti Bankası müşterileri için özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası sundu. Kampanya kapsamında vatandaşların yüzünü güldürecek fırsatlar sunuldu.

Vatandaşa İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Garanti Bankasını duyurmuş olduğu ihtiyaç kredisiyle müşteriler 36 aya kadar vade ile kredi seçeneği sunacak.50.000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredilerinde vade seçeneği geçerli olacak. 50.000-10.000 TL arasında olan kredi taleplerinde müşteriler adına 24 ay vade imkânı sunulacak. 100.000 TL’den daha fazla bir kredi talebinde bulunulduğu takdirde vade süresi 12 aya kadar düşecek.

Garanti Bankası tarafında vatandaşa verilecek olan ihtiyaç kredisinde başvuru süreci kullanıcı dostu olarak tasarlandı. Garanti Bankasından kredi talebinde bulunacak ola müşteriler için bankanın internet web şubesinden veya mobil uygulama üzerinden kolayca başvuru sürecinin başlatılabileceği bildirildi. Bunların dışında geleneksel başvuru yöntemini kullanmak isteyen vatandaşlar için Garanti Bankası şubelerinden de başvuruların yapılabileceği aktarıldı.

100.000 TL’lik İhtiyaç Kredisi Vatandaşlara Nasıl Yansıyacak?

Garanti Bankası vatandaşlara ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. Vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamak adına verilen ihtiyaç kredisinin maliyetinin nasıl olacağı ile ilgili bir hesaplama yapıldı. Bu tablo içerisinde 24 ay vadeli olarak ayda %3.78 oranındaki faiz ile beraber 100.00 TL’lik ihtiyaç kredisi kullanılabilecek. Her ay için bu krediyi alan müşteriler 7186 TL’lik taksitlerle ödeme yapacak. İki yılın sonunda ödenmiş olan toplam miktar 172.000 TL olacak. Bu şekilde toplamda 72.000 TL’lik faiz vatandaşa yansıtılmış olacak.

Exit mobile version