Garanti Bankası tüm müşterilerine gece yarısı sürpriz ödeme yaptı

Garanti BBVA, yeni bir kampanya düzenleyerek müşterilerine sürpriz bir ödeme yaptı. Acil nakit kampanyası düzenleyen Garanti BBVA müşterilerine özel hızlı Finansman sağlamayı hedefledi.

Garanti BBVA müşterilerini nakit ihtiyacını karşılamak amacı ile acil nakit kampanyası düzenleyerek tüm müşterilerine gece yarısı sürpriz bir ödeme yaptı. Kolay başvuru, sıfır faiz ve esnek vade seçeneği sunan Garanti Bankası müşterilerinin acil nakit ihtiyacına çözüm buldu. Mobil bankacılık ile kolaylıkla başvurulan bu kampanya ile Garanti Bankası müşterilerine 50 bin TL ile 200 bin TL arasında değişen nakit imkanı sağlıyor. Bu kampanya ekonominin kötü gidişi ve acil nakit ihtiyacı olan vatandaşları rahatlama amacı güdüyor.

Sıfır faiz ve esnek vade seçenekleri ile nakit ihtiyacı karşılanıyor

Garanti Bankası dikkat çeken bir kampanya ile müşterilerinin merceği altına girmeyi başardı. En önemli özelliği ise sıfır faiz imkanı ile kredi fırsatı sunuyor olması. Yeni müşterilerine özel yapılan bu kampanya ile 50 bin TL ve 200 bin TL arasında kredi çekme şansı yakalamanızı sağlıyor. Diğer önemli bir detay ise esnek vade seçenekleri ile çekilen krediyi cazip kılmış oluyor. 3 ay ile 12 ay arasında değişiklik gösteren vade seçenekleri arasında müşteri kendine uyan vadeyi seçebilme özgürlüğüne sahip oluyor. Bu sayede kişisel bütçe ve finanslar durumlarına uygun bir şekilde planlama yapma fırsatı sunuyor.

Başvuru şartları ve kampanya detayları

Müşterilerine yönelik sunulan bu acil nakit kampanyası, nakit sorunu yaşayan vatandaşlar için oldukça cazip bir teklif oldu. Başvuru süreci Garanti BBVA’nın kullanıcı dostu olan mobil bankacılık uygulaması veya şubeleri aracılığı ile kolaylıkla başvuru hizmeti sunmaktadır. Başvuru yapan müşteriler vade sürelerini kendi isteklerine göre uzatıp kısaltma işlemi yapabilmektedir. 50 bin TL tutarında bir kredi için 3.750,05 TL olarak belirlenen faiz oranı yüzde 4,12 olarak hesaplanmıştır. 200 bin TL tutarındaki bir kredi için ise 22.870,26 TL olarak belirlenmiş olan faiz oranı yüzde 4,03 olarak hesaplanmıştır. Kampanyadan yararlanmak için mobil bankacılık ile kolaylıkla başvuru yapılabilir.

Exit mobile version