Ekonomi

Garanti BBVA 200 TL karta tanımlama kampanyası başlattı: Tek şart mobil uygulamayı indirmek!

Yeni dönemde geliştirmiş olduğu kredi kampanyalarından sonra kart kampanyalarının avantajlı fırsatları ile de bankacılık gündemini meşgul eden Garanti BBVA, artan ürün fiyatlarına karşın yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Banka, şubelere gitmeden Garanti BBVA’lı olan her yeni müşterinin, ilgili alışveriş kampanyasından yararlanabileceğini duyurdu.

Garanti BBVA’dan 200 TL’lik Alışveriş Kampanyası!

Ülkemizin en gelişmiş özel bankalarından birisi olarak hizmet veren Garanti BBVA, yeni dönemde artan market ürünleri fiyatlarına karşın vatandaşların yanında olduğunu duyurdu. Hali hazırda geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyaları ve diğer kategori kampanyaları ile müşterilerinin ceplerini dolduran banka, bu kez de sofralarını donatmak için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan yeni dönem alışveriş kampanyasına göre ilgili başvuru kanalları aracılığı ile edinilmiş olan bireysel kartlar ile tek seferde yapılacak olan 200 TL ve üzeri alışverişlere, 200 TL’lik bonus hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

Garanti BBVA Alışveriş Kampanyası Hangi Kartlar İçin Geçerli?

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan 200 TL bonus kazanımlı alışveriş kampanyasından yalnızca bireysel kartlar yararlanabilmektedir. Banka, Paracard Bonus, Money Bonus ve Bonus kredi kartı kullanıcılarının yaptıkları alışverişler karşılığında kazandıkları bonusları, hesaba aktarmakta ve ilgili bonusların 25 Haziran tarihine kadar kullanılması gerektiğini bildirmektedir.

Garanti BBVA’nın Alışveriş Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan yeni dönem alışveriş kampanyasından faydalanmak için kampanya katılım başvurusu yapılmasına gerek yoktur. Bankanın internet bankacılığı kanalı veya mobil uygulaması aracılığı ile banka bünyesine dahil olan ve kampanya kapsamında yer alan kartlardan birine başvurusu onaylanan her müşteri, 200 TL’lik bonus hediyesini kazanabilmektedir.