Ekonomi

Garanti BBVA acil nakit ihtiyacı olanlara nakit desteğini duyurdu: Ek ücret ödemeyeceksiniz!

Garanti BBVA acil nakit ihtiyacı olanları sevindirecek bir açıklamada bulundu. Banka resmi sitesinden yapılan duyuruya göre, acil nakit para ihtiyacı olanlar için Taksitli Avans Hesabı uygulamasına geçildiği bildirildi. Buna göre, nakit desteği sağlayacak olan banka müşterilerinden hiçbir ek ücret veya komisyon ödemesi almayacak.

Nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını araştırıyor. Bu kapsamda açıklamada bulunan Garanti BBVA acil nakit para ihtiyacı olanlar için, Taksitli Avans Hesabı hakkında bilgilendirmede bulundu. Banka hesap hakkındaki açıklamasında, “Taksitli Avans Hesap, beklenmedik harcamalarınız için acil nakit para ihtiyacınız olduğunda, bütçenizi bozmadan, harcamalarınızı ve ödemelerinizi taksitlendirmenizi sağlayan, kredili mevduat hesabınıza tanımlı yeni bir özelliktir.

İhtiyaçlarınızı ertelemeden Taksitli Avans Hesabınızı ister vadesiz mevduat hesabınızdan yaptığınız işlemler için, ister nakit çekimler için kullanıp, 12 aya varan vadelerle geri ödeyebilirsiniz. Üstelik bunun için hiçbir ek ücret veya komisyon ödemezsiniz.” İfadelerini kullandı.

Taksitli Avans Hesap özellikleri:

Nakit Kullanım

Taksitli Avans Hesap ile hesabınızdan yapacağınız ödemelerinizi ve nakit çekim işlemlerinizi taksitlendirebilirsiniz. Garanti BBVA ATM’leri ve Garanti BBVA şubelerinden nakit çekim yapabilir, Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA Internet’ten nakit kullanarak hesabınızdan gerçekleştireceğiniz tüm ödemelerinizi 12 aya kadar vadelerle yapabilirsiniz.

İşlem Taksitlendirme

Taksitli Avans Hesap İşlem Taksitlendirme özelliği ile Avans Hesabınızın bağlı olduğu vadesiz TL hesabınızdan son 30 gün içinde yaptığınız Havale, EFT, fatura ödemesi veya para çekme işlemlerinizi de Garanti BBVA Mobil veya Şubelerimizden taksitlendirebilirsiniz.

Taksitli Avans Hesap Özellikleri

• Taksitli Avans Hesap, sahip olduğunuz Avans Hesap limitiniz dahilinde kullanabileceğiniz bir kredili mevduat hesap özelliğidir.
• Taksitli Avans Hesabınızı vadesiz hesabınızdaki paraya hiç dokunmadan kullanabileceğiniz gibi, hesabınızda para olmasa da kullanabilirsiniz.
• Taksitli Avans hesabınızla Garanti BBVA ATM’lerinden nakit çekim yapabilir veya Garanti BBVA vadesiz TL hesabınıza para aktararak kira, fatura gibi acil ödemelerinizi yapabilirsiniz.
• Taksitli Avans Hesap ile Avans Hesabınızın bağlı olduğu vadesiz TL hesabınızdan son 30 gün içinde yaptığınız Havale, EFT, fatura ödemesi, alışveriş veya para çekme işlemlerinizi de Garanti BBVA Mobil veya Şubelerimizden

12 aya vara vadelerle taksitlendirebilirsiniz.

• Taksitli Avans Hesap limitiniz Avans Hesap limitinizin %80’i kadardır.
• Minimum taksitli kullanım tutarı 100 TL’dir.
• Minimum 3 ay, maksimum 12 aya varan vade seçenekleri ile geri ödeyebilirsiniz.
• Taksit ödemeleri Avans Hesabınızın bağlı olduğu vadesiz hesabınızdan otomatik olarak tahsil edilecektir. Vadesiz hesabınızda yeterli bakiye bulunmaması halinde taksitlerinizin bir kısmı veya tamamı Avans Hesap limitinizden karşılanacak ve ilgili ayın Avans Hesap ekstresine yansıyan tutarın tamamını geri ödeme tarihine kadar ödemeniz gerekecektir. Avans Hesabınızdan karşılanan taksit tutarının içindeki faize tekrar faiz yansıtılmayacaktır.
• Taksitli Avans Hesap aylık akdi faiz oranı her tutar için %1,59’dur.

Taksitli Avans Hesaba nasıl başvurabilirim?

Taksitli Avans Hesap başvurunuzu;

Garanti BBVA İnternet Bankacılığı’ nda Başvurular > Kredi / Avans Hesap > Taksitli Avans Hesap Başvurusu,

Garanti BBVA Mobil’ de Başvurular > Kredi / Avans Hesap Başvurusu > Taksitli Avans Hesap Başvurusu veya

ATMlerimizden Hesaplar > Avans Hesap >Taksitli Avans Hesap adımlarını takip ederek yapabilirsiniz.
Dilerseniz şubelerimizden de başvuru yapabilirsiniz.
Garanti BBVA müşterisi değilseniz buradan başvurabilirsiniz.