Garanti BBVA düşük faizli 100 bin liraya kadar kredi veriyor! İşte faiz oranları

Garanti BBVA tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu ve bu kampanya ile çekilecek kredi tutarlarına göre faiz oranları da açıklandı. Bunun yanı sıra yapılan açıklamada kredi için 36 ay vade imkanı sağlandığı belirtildi.

KREDİNİN AÇIKLAMASI

Kredi kampanyası hakkında Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada “Tüm ihtiyaçlarınız için cebinize uygun kredi seçenekleri Garanti BBVA’da! Siz de ihtiyaç kredisine şimdi başvurun, ihtiyaçlarınızı ertelemeyin! Müşterilerimiz ihtiyaç anında Garanti BBVA Mobil ya da Garanti BBVA İnternet Bankacılığı, 444 0 335 Anında Kredi Hattı ve şubelerimizden kredi başvurusunda bulunabilir; Garanti İnternet, Garanti BBVA Mobil, 444 0 335 Anında Kredi Hattı ve şubelerimiz üzerinden bu kredilerini anında kullanabilirler.” ifadelerine yer verildi.

FAİZ ORANLARI 

Banka tarafından yapılan açıklamada faiz oranları da belirtildi. Bu doğrultuda 15 bin lira kredi için yüzde 1,84 faiz oranı, 25 bin lira kredi için faiz oranı yüzde 1,74, 50 bin lira kredi için yüzde 1,64 faiz oranı, 75 bin lira için yüzde 1,54 faiz oranı ve 100 bin lira kredi için yüzde 1,49 faiz oranı işletileceği vurgulandı.

BAŞVURU VE ÖRNEK ÖDEME 

100 bin lira kredi kullanıldığında 36 ay vade ve yüzde 1,49 faiz oranı kapsamında aylık ödeme 3 bin 790 lira oluyor. Toplam geri ödeme ise 136 bin 474 lira oluyor. Ayrıca başvuru yapacak olan vatandaşlar aşağıdaki link üzerinden açılan sayfada ‘başvur’ butonuna tıklayarak işlemlerini yapabileceklerdir.

Detaylı bilgi ve başvuru için TIKLAYIN.

Exit mobile version