Ekonomi

Garanti BBVA duyurdu: Kart sahiplerine 200 TL ödeme yapılacak!

Türkiye’nin en gelişmiş özel bankalarından birisi olan ve geliştirdiği kampanyaların avantajlı hizmetleri sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Garanti BBVA, artan gündelik ürün fiyatlarına karşın yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu kampanyaya katılım sağlayan tüm müşterilere 200 TL tutarında para puan hediyesini verileceği bilgisi kaydedildi.

Garanti BBVA Alışveriş Kampanyası 2022

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan yeni alışveriş kampanyasının detayları belli oldu. Banka, nisan ayının sonuna kadar internet bankacılığı veya mobil uygulama aracılığı ile banka müşterisi olan ve ilgili dijital platformlar aracılığı ile Paracard Bonus, Money Bonus kredi kartı ve Bonus kredi kartı ürünlerinden herhangi birine başvuru yaparak 200 TL ve üzeri tutarlarda harcama yapan tüm müşterilerine 200 TL tutarında para puan hediyesi vereceğini bildirdi.

Garanti BBVA Alışveriş Kampanyasının Ayrıntıları

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan 200 TL para puan kazanımlı alışveriş kampanyasından yalnızca bireysel müşteriler yararlanabilmektedir. Paracard Bonus, Money Bonus kredi kartı ve Bonus kredi kartı ürünlerinin yeni müşterileri için geliştirilmiş olan alışveriş kampanyasından para puan kazanan vatandaşların, 25 Haziran tarihine kadar ilgili hediyeleri kullanmaları gerekmektedir. Banka, 25 Haziran tarihine kadar kullanılmayan hediye para puanları, hesaplardan geri almaktadır.

Garanti BBVA Alışveriş Kampanyası Başvurusu

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan 200 TL para puan kazanımlı alışveriş kampanyası için ek bir başvuru yapmaya gerek yoktur. Bankanın mobil platformlarından banka bünyesine dahil olan ve ilgili başvuru kanalları aracılığı ile online olarak kart başvurusu yaparak 20 Mayıs tarihine kadar 200 TL ve üzeri tutarlarda harcama yapan herkes, 200 TL tutarında para puan kazanma hakkına sahiptir.