Ekonomi

Garanti BBVA duyurdu: O marketten yapacağınız alışveriş harcamalarınıza, 50 TL iade alacaksınız!

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından birisi olan Garanti BBVA, vatandaşlar tarafından sıklık ile ziyaret edilen zincir marketlerden birisi olan Özdilek ile anlaşma imzalayarak, iki ayrı kampanya birden geliştirdi. Birinci kampanyasını alışveriş, ikinci kampanyasını ise taksit isimleri ile duyuran banka, kampanyalarına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Garanti BBVA Alışveriş Kampanyası 2022

Garanti BBVA’nın Özdilek zincir marketten yapılan alışveriş harcamaları için geliştirmiş olduğu ilk kampanya olarak karşımıza çıkan alışveriş kampanyasına göre ilgili market noktalarından, tek seferde yapılan 400 TL ve üzeri tutarlı alışveriş harcamalarına 50 TL tutarında bonus ödemesinin yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Garanti BBVA Taksit Kampanyası 2022

Garanti BBVA Özdilek zincir marketten yapılan alışveriş harcamaları için bir kampanya daha geliştirdiğini açıkladı. Açıklanan yeni kampanyaya göre ilgili zincir marketten yapılan giyim, tekstil ve mağaza alışverişleri için 4 taksit seçeneğine ek olarak +4 taksit daha uygulanacaktır. Ek taksit ayrıcalığı, yalnızca Garanti BBVA POS cihazlarından yapılan harcamalar için geçerlidir.

Garanti BBVA Alışveriş ve Taksit Kampanyalarına Nasıl Başvuru Yapılır?

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan alışveriş ve taksit kampanyalarına, bankanın SMS kanalı aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Banka, ilgili katılım detaylarını açıklamıştır.

Garanti BBVA tarafından düzenlenen 50 TL kazanımlı alışveriş kampanyasından fayda sağlamak için cep telefonlarının mesajlar kısmından OZDİLEK yazmaları ve 3340’a kısa SMS göndermeleri gerekmektedir. Ayrıca Bonus Flaş uygulamasında yer alan “kampanyalar” kısmından alışveriş kampanyasına onay verilerek de kampanyaya katılım sağlanabilmektedir.

Garanti BBVA tarafından düzenlenmiş olan 8 taksit kampanyasından faydalanmak için cep telefonlarının mesajlar kısmından EVET OZDILEKTAKSIT yazıp boşluk bırakıp alışveriş yapılacak olan kartın son 6 hanesinin yazılması ve 3340’a kısa SMS gönderilmesi gerekmektedir.