Ekonomi

Garanti BBVA duyurdu: Trendyol, HepsiBurada, n11 ve GittiGidiyor alışverişlerinize, 160 TL indirim hakkı kazanacaksınız!

Alışveriş desteğine ihtiyacı olan müşterileri için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyuran Garanti BBVA, söz konusu alışveriş kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Garanti BBVA’dan Alışveriş Kampanyası 2022

Garanti BBVA Trendyol, HepsiBurada, n11 ve GittiGidiyor sitelerinden alışveriş yapan müşterileri için yeni bir alışveriş kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu e-ticaret sitelerinden yapılan her 500 TL ve üzeri harcamaya 30 TL toplamda ise 120 TL hediye para ödülü vereceğini bildiren banka, ödemelerin Garanti Pay ile yapılması durumunda alışveriş başına 40 TL toplamda 160 TL hediye para ödülü vereceğini bildirdi.

Garanti BBVA Alışveriş Kampanyasının Detayları

Garanti BBVA tarafından duyurulmuş olan alışveriş kampanyası, yalnızca bireysel kartları kapsamaktadır. Kampanya dahilinde belirlenmiş olan Garanti Pay ile ödeme, Trendyol alışverişleri için geçerli değildir.

Garanti BBVA, alışveriş kampanyası kapsamında kazanılmış olan hediye paraları, 3 Haziran tarihinde hesaplara tanımlayacaktır. 3 Temmuz tarihine kadar kullanım geçerliliği olan hediye paraların değerlendirilmemesi durumunda ise söz konusu hediye paralar 4 Temmuz tarihinde hesaplardan geri alınacaktır.

Garanti BBVA Alışveriş Kampanyasına Nasıl ve Nereden Başvuru Yapılır?

Garanti BBVA’nın 4 e- ticaret sitesi kapsamında yapılacak olan alışveriş harcamaları için geliştirmiş olduğu indirim kampanyasına hem Bonus Flaş uygulaması hem de bankanın SMS kanalı aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Söz konusu kampanyaya mobil uygulama aracılığı ile katılım sağlamak isteyen müşterilerin, uygulamanın açılan ekranında yer alan kampanyalar kısmından, alışveriş kampanyasına katılım onayı vermeleri gerekmektedir.

Garanti BBVA tarafından duyurulmuş olan alışveriş kampanyasına bankanın SMS kanalı aracılığı ile katılım sağlamak isteyen mevcut müşterilerin, bankaya kayıtlı bulunan cep telefonları aracılığı ile EVET ONLINE ve kartın son 6 hanesi bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak yazmaları ve 3340’a kısa SMS göndermeleri gerekmektedir.