Garanti BBVA emekli promosyon kampanyası için son çağrısını yaptı: Gelen herkese 5 bin 250 TL’lik nakit ödeme yapılması için son 2 gün!

Ocak ayına girilmesi ile birlikte yeni dönemin ilk kampanyasını ilan eden Garanti BBVA, emekli maaşı hesabını kendi bünyesine taşıyan ve 3 yıl boyunca bankada kalacağının taahhüdünü veren vatandaşlara, maaş aralıklarına göre değişiklik gösteren tutarlarda nakit ödeme yapılacağını bildirmişti.

Garanti BBVA yönetimi tarafından yapılan emekli promosyonu kampanyasında sona gelindi. Banka, resmi kanalları aracılığı ile kampanyasına ilişkin son çağrısını yaptı. İlgili nakit ödeme hizmetinden yararlanmak isteyenler için başvuru ekranları 31 Mart tarihine kadar erişime açık tutulacak.

Garanti BBVA Emekli Promosyonu Kampanyası

Her dönemde, gündem şartlarına yönelik geliştirdiği avantajlı kampanyaları ile bankacılık sektöründe dikkat çekmeyi başaran özel bankalardan biri olan Garanti BBVA, 3 yıllık promosyon kampanyasının süresinin tamamlanmasının ardından yeni kampanyasını yayınladı.

Garanti BBVA, emekli maaşı tutarlarına göre değişiklik gösteren promosyon ödemesi tutarlarını şu şekilde belirledi:

Garanti BBVA 2 Bin 750 TL’lik Ek Ödeme Kampanyası

Garanti BBVA, emekli müşteri sayısını arttırmak için üç kampanya daha düzenlediğini açıkladı. Promosyon tutarlarına ek olarak ödenecek olan kampanya içeriğine göre bankaya 3 otomatik ödeme talimatı verenlere 150 TL, bir yakınını bankaya dahil edene 250 TL, toplamda 2 bin 500 TL daha ödeme yapılacağı bilgisi kaydedildi. Ek olarak banka kartı aracılığı ile 200 TL ve üzeri tutarlarda alışveriş yapanlara da 100 TL hediye puan ödemesi yapılacağı bildirildi.

Garanti BBVA Emekli Promosyon Kampanyası Başvurusu

Garanti Bankasının 5 bin 250 TL’ye kadar varan emekli ek ödeme hizmetinden yararlanmak için 31 Mart tarihine kadar mobil uygulama, banka şubeleri ya da internet bankacılığı aracılığı ile maaş hesabını taşıma talimatı verilmesi gerekmektedir.

Exit mobile version