Garanti BBVA gayrimenkul fiyatlarını tavana çekti! İzmir Karabağlar’da bina ve arsası tam 55 milyon TL’den satışa sunuldu!

Garanti BBVA İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkul için yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihaleye ilişkin ayrıntılar kamuoyu ile paylaşıldı.

GARANTİ BBVA’DAN YASAL İHALE DUYURULARI!

Garanti BBVA elinde bulunan icralık gayrimenkuller için Intengo isimli yasal ihale platformu ile anlaşmaya varmış olduğunu duyurdu. Anlaşma kapsamında yeni bir ihale düzenlediğini belirten banka, ihaleye ve ihaleye konu olan icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

GARANTİ BBVA’DAN İZMİR’DE SATILIK GAYRİMENKUL İLANI!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan Garanti BBVA, anlaşmaya varmış olduğu yasal ihale platformlarından Intengo üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, yeni ihalesi kapsamında icralık bir arsayı üzerinde bulunan bina ile birlikte satışa sunduğunu belirtti.

Garanti BBVA tarafından düzenlenmiş olan yeni ihale kapsamında satışa sunulan icralık arsanın toplam kullanım alanı bin 794 metrekare olarak açıklandı. Banka, arsanın üzerinde bulunan binada yer alan dairelerin genel olarak büro olarak kullanıldıklarını belirtirken, gayrimenkulün İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde olduğunu bildirdi. İlgili gayrimenkul için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedeli 55 milyon TL, ihale katılım bedeli ise 2 milyon 200 bin TL olarak açıklandı.

GARANTİ BBVA’NIN INTENGO İHALELERİNE NASIL TEKLİF VERİLİR?

Garanti BBVA’nın yasal ihale platformlarından olan Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu icralık gayrimenkul ihalelerine katılım sağlayarak söz konusu gayrimenkuller için fiyat teklifi vermek isteyen yatırımcılar ve tüketiciler, başvuru detaylarını ve süreci öğrenmek adına araştırmalar yapmaya başladılar. Banka, ilgili konu başlığına ilişkin ayrıntıları ilgilileri ile paylaştı.

Garanti BBVA’nın Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ihalelere katılım sağlayabilmek için öncelikle Intengo platformuna üye olmak gerekmektedir. Üyelik başvurusunun kabul edilmesinden sonra ise ilgilenilen icralık gayrimenkul ihalesi için belirlenmiş olan ihale katılım bedelinin yatırılması gerekliliği vurgulanmıştır. Banka bu adımları tamamlayan 18 yaş üzeri her vatandaşın, ihalelere katılarak fiyat teklifi vermelerini mümkün kılmıştır.

Exit mobile version