Genel

Garanti BBVA İzmir Karabağlar ilçesinin en işlek caddesinde gayrimenkul satışına başladı! Bina ve arsası 2 milyon 200 bin TL ödeyenler için…

Garanti BBVA, İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü ihale yolu ile satışa çıkardığını belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

GARANTİ BBVA’DAN UYGUN FİYATLI YATIRIMLIK GAYRİMENKUL İLANLARI!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan Garanti BBVA, son dönemlerde hem ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerine hem de diğer faktörlere bağlı olarak giderek yükselen gayrimenkul fiyatlarına karşı yeni bir atılım gerçekleştirdiğini duyurdu. Sunduğu finansman hizmetleri karşılığında teminat olarak aldığı ve ödenmeyen borçlardan ötürü el koydu icralık gayrimenkulleri ihale yolu ile satışa çıkardığını belirten banka, bu kapsamda bir yasal e- ihale platformu ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Garanti BBVA kurum bünyesinde bulunan icralık gayrimenkulleri ihale yolu ile satışa sunabilmek için Intengo ile anlaşma yaptığını bildirdi. Bu kapsamda platform üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini belirten banka, ihaleye ve ihaleye konu olan gayrimenkule ilişkin ayrıntıları paylaştı.

GARANTİ BBVA’DAN İZMİR’DE SATILIK BİNA VE ARSA İLANI!

 

Garanti BBVA ihale yolu ile gayrimenkul satışı yapabilmek için anlaşmış olduğu yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini bildirdi. İhale kapsamında İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde bulunan bir arsayı ve üzerinde bulunan binayı satışa sunduğunu belirten banka, arsanın toplam kullanım alanını 1794 metrekare olarak açıkladı. İcralık gayrimenkul için düzenlenen ihalenin başlangıç bedeli 55 milyon TL, ihale katılım bedeli ise 2 milyon 200 bin TL olarak bildirildi.

GARANTİ BBVA’NIN SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARINA NASIL TEKLİF VERİLİR?

Garanti BBVA’nın elinde bulunan gayrimenkulleri satışa sunmak için düzenlediği ihalelere ev sahipliği yapan Intengo platformu, söz konusu ihalelere katılım sağlayabilmek adına öncelikle sisteme üye olunması gerektiğini belirtmektedir. Sistem üyeliğinin ise banka şubeleri aracılığı ile gerçekleştirilebileceğini ifade eden Intengo, ilgili ihale katılım bedellerinin yatırılmasının ardından bankanın giriş bilgilerini ileteceğini ve sonuç olarak da sisteme giriş yaparak katılım bedeli yatırılmış olan gayrimenkul için fiyat teklifi verilebileceğini bildirmektedir.