Garanti BBVA müşterileri çifte bayram yapyıyor! Müşterilere 6.250 TL verilecek

Emekliler için sevindirici haberler devam ediyor! Garanti BBVA, emekli promosyon rakamlarını güncelledi ve emeklilere cazip fırsatlar sunmaya devam ettiği belirtilerek Garanti BBVA’da emekli maaşı 10.000 TL’ye kadar olan emeklilere 6.250 TL, 10.000 – 15.000 TL arasında olanlara 10.000 TL, 15.000 – 20.000 TL arasında olanlara 12.500 TL ve 20.000 TL ve üstünde olanlara 15.000 TL nakit promosyon avantajı sunulduğu ifade edildi.

Başvuru ve Taahhüt Süresi

Konu ile ilgili olarak emekli promosyonundan faydalanmak isteyenler için başvuru süreci 28 Mart ile 30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olduğu belirtilerek bu süre içinde gelir veya aylıklarını 3 yıl süreyle Garanti BBVA’dan almaya taahhüt eden emekli müşterilerimiz, promosyon avantajından yararlanabilecekleri vurgulandı.

Ödeme Şartları ve Süreci

Promosyon ödemeleri, müşteri hesabına aktarılmasının ardından taahhüt süresi başlayacağı ifade edilerek ödemeler, SGK tarafından belirlenen koşullar çerçevesinde gerçekleştirileceği ve birden fazla emekli maaşı alan müşterilerimiz, toplam maaşları dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi alacakları aktarıldı.

Taahhütname ve Ödeme Süreci

Promosyon ödemesi için Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi imzalandıktan sonra, ilk maaşın Garanti BBVA’ya yatmasından itibaren ilk 3 iş günü içinde ödeme yapılır. Taahhüt süresi içinde, promosyon ödemesine konu olan maaş için banka değişikliği yapılamaz.

Garanti BBVA’dan emeklilere sunulan bu promosyon fırsatları, emeklilerin maddi açıdan daha güvende hissetmelerine ve hayatlarını kolaylaştırmalarına yardımcı oluyor.

Exit mobile version