EkonomiGündem

Garanti BBVA müşterilerine 2000 TL para iadesi yapılacak!

Garanti BBVA, müşterileri için harekete geçti. Ağustos ayı kampanyalarını duyuran Garanti Bankası para iadesi yapacak. 31 Ağustos’a kadar geçerli olacak kampanyaya dahil olanlara 2000 TL’ye kadar para iadesi olacağı bildirildi. İade kazanabilmek için detaylar açıklandı.

Garanti Bankası’ndan kampanya düzenlendiği duyuruldu. Banka şubesine kadar gitmeye gerek kalmadan Garanti BBVA müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yapanlar kampanyaya dahil olacak. Başvurunun onaylanmasıyla yapılacak harcamalardan 2000 TL’ye varan nakit iade yapılacağı kaydedildi.

GARANTİ BBVA 2000 TL İADE KAMPANYASI;

1 – 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle Garanti BBVA’lı olan* ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişiler, ilgili kartlarıyla yapacağı harcamalarından kampanya süresince her ay 500 TL, toplamda 2.000 TL nakit iade kazanacaktır.

Aylık harcamanızın 500 TL’den az olması durumunda ekstre tutarı kadar nakit iade kazanılacaktır. Örneğin harcama tutarınız 300 TL olması durumunda , 300 TL kadar nakit iade kazanılacaktır

Kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üzerinden yapılması gerekmektedir.

Kampanyaya Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahildir. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya personel kartlar dahil değildir.

Kampanyaya sanal kartlar dahildir.

Kampanyadan kazanılan indirimler harcamayı takip eden ayın 5’inde dönem içi ekstrenize yansıtılacaktır.

Bir müşteri kampanya bazında bir ayda en fazla 500 TL, kampanya süresince toplamda 2000 TL indirim kazanabilir.

Kampanya dönemleri müşterinin Ağustos ayında ilk harcamasını yapması durumunda 1-31 Ağustos, 1-30 Eylül, 1-31 Ekim ve 1-30 Kasım,

Eylül ayında ilk harcamasını yapması durumunda 1-30 Eylül, 1-31 Ekim, 1-30 Kasım ve 1-31 Aralık olacaktır.

Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri, bonus kullanımları dahil değildir.

Kampanyaya internetten yapılan harcamalar da dahildir.