Garanti BBVA müşterilerine duyurdu: Yarından sonra 23.59’da bitecek!

Garanti BBVA’dan bir açıklama geldi. Banka, müşterilerine özel başlattığı kampanyasını günler öncesinden duyurmuştu. Garanti Bankası, müşterisi olanlara doğalgaz faturası ile ilgili kampanya başlattı. Kampanyaya katılanlar 300 TL’ye kadar iade alabilecek. Kampanyanın yarından sonra sona ereceği vurgulandı.

Garanti Bankası’ndan doğalgaz faturası kampanyası başlatıldı. Bankadan alınan bilgilere göre, 15 Mart – 15 Nisan 2023 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’den müşteri olan kişiler, 15 Mayıs 2023 tarihine kadar ödeyecekleri ilk ve tek doğalgaz faturasının %20’sini, maksimum 300TL’ye kadar geri kazanabilecek.

GARANTİ BBVA KAMPANYA DETAYLARI VE KOŞULLARI;

Kampanyadan Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşterilerimiz, 15 Mayıs 2023 tarihine kadar Garanti BBVA Mobil üzerinden vadesiz hesap veya kredi kartlarından biriyle doğalgaz ödemesi yaparak faydalanabilir.

Mobil’den müşterimiz olanlar manuel ya da otomatik fatura ödeme yöntemi fark etmeksizin Garanti BBVA Mobil’den doğalgaz faturası ödemesi yaptıklarında, ilk fatura tutarlarının %20’si vadesiz TL hesaplarına ya da Garanti BBVA kredi kartlarına ödül olarak geri yatırılacaktır.

Ödül geri yüklemesi, müşteri olduktan sonra 15 Mayıs 2023’e kadar ödeyeceği sadece ilk ve tek doğalgaz faturası için geçerlidir.
Fatura ödemesi hesaptan yapıldıysa ödül yüklemesi Vadesiz TL mevduat hesabına yapılacak, Garanti BBVA kredi kartından yapıldıysa Garanti BBVA kredi kartı ekstresine yansıtılacaktır. Ödül yükleme işleminden müşterimiz maksimum 300 TL kazanabilecektir.

Hesaptan yapılan doğalgaz fatura ödemesi için ödül geri ödemeleri müşterinin aktif Vadesiz TL Mevduat hesabına iki ay boyunca, her ayın üçüncü haftası içinde yapılacaktır. Ödeme yapılabilmesi için müşterinin aktif Vadesiz TL Mevduat hesabı olması gerekmektedir. Kredi kartından yapılan doğalgaz fatura ödemesinden kazanılan tutar ise fatura ödemesini takiben kesilecek ilk ya da ikinci ekstresine yansıtılacaktır. Geri ödeme için müşterinin aktif bir kredi kartının olması gerekmektedir.

Herhangi bir sebepten dolayı müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanamaması ve sürecin şubede devam etmesi durumunda kişiler ödüle hak kazanamaz.

Kampanya dönemi içerisinde, mevcutta bulunan diğer Garanti BBVA Mobil’den müşteri olanlara özel kampanyalardan faydalanılabilir.

15 Mart – 15 Nisan 2023 tarihlerinde Garanti BBVA Mobil’den müşteri olma sürecini başlatıp 15 Nisan 2023 tarihinden sonra kurye süreciyle müşteri olma akışını tamamlayan müşterilerin, 15 Mayıs 2023 tarihine kadar yapacakları ilk doğalgaz fatura ödemesi sonucunda kazandığı ödül geri ödemesi Mayıs ayı içerisinde, hak kazanan müşterilerin aktif Vadesiz TL mevduat hesabına yüklenecek veya Garanti BBVA kredi kartı ekstrelerine yansıtılacaktır.

Kampanya, Garanti BBVA ve iştirak çalışanları için geçerli değildir.

Exit mobile version