Garanti BBVA müşterisi olanlar dikkat: 200 TL birden indirim olacak!

Garanti Bankası müşterilerine güzel haberi duyurdu. Garanti BBVA, indirim kampanyası düzenlediğini açıkladı. Banka, Yemeksepeti’nde geçerli 500 TL’ye kadar hediye edecek. 30 Eylül tarihine kadar geçerli olacak kampanyanın tüm detayları açıklandı.

Garanti BBVA’dan alınan bilgilere göre, Garanti Bankası müşterisi olanlar, Yemeksepeti’nde 200 TL indirim kazanacak. Ayrıca Bonus ile 300 TL Yemeksepeti harcamasına 300 TL bonus fırsatından yararlanılabilecek.

KAMPANYA DETAYLARI VE KOŞULLARI;

Kampanyadan 21 Ağustos – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımı ile ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan ve YEMEK200 promosyon kodunu uygulamaya giren müşterilerimiz faydalanabilir.

YEMEK200 promosyon kodunun Garanti BBVA Mobil’deki Profil ve Ayarlar adımında yer alan Promosyon Kodu Paylaş/Gir alanından ilgili kampanya seçilerek girilmesi gerekmektedir.

Koşulları sağlayarak, promosyon kodunu girmiş müşterilerimize Yemeksepeti Restoran’da 200 TL ve üzeri alışverişlerinde geçerli 200 TL indirim kodu tanımlanacaktır.

Müşterilerimiz indirim koduna, Garanti BBVA Mobil uygulaması veya Garanti BBVA İnternet Bankacılığı’nda yer alan “Kampanyalar” alanından ulaşabileceklerdir. Kupon kodları 3 gün içerisinde ilgili alandan paylaşılacaktır. Kampanyalar alanına mobil uygulama içerisindeki “çan” ikonu, ardından sağ üstteki “hediye paketi” ikonundan ulaşılmaktadır.

Kişiye özel üretilen indirim kodları, en geç 15 Ekim 2023 saat 23:59’a kadar kullanılabilir. Bu tarihe kadar kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirecektir.

Garanti BBVA’lı olan ve YEMEK200 kodunu giren müşteriler, 200 TL indirime ek olarak, Bonus kredi kartı başvurusu yapmaları ve onaylanması durumunda Bonus kredi kartları ile Yemeksepeti’nde tek seferde yapacakları 300 TL’lik ilk harcama sonrası 300 TL bonus kazanacaktır.

Bonus kredi kartı ile Yemeksepeti web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden Yemeksepeti Restoran’da ilk ve tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri harcama sonrasında 300 TL bonus kartlarına yüklenecektir.

Yemeksepeti indirim kodu kampanyası dahilinde kazanım sağlayabilmek için Bonus kartın 30 Eylül 2023 tarihi öncesinde alınmış ve ilk alışverişin yine 30 Eylül 2023 tarihinden önce yapılmış olması gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan alışverişler kampanyaya dahil olmayacaktır.

Kampanya dahilinde kazanılan 300 TL bonus 16 Ekim-16 Kasım 2023 tarihleri arasında kullanılabilecektir.

Kullanılmayan bonuslar 17 Kasım 2023 tarihinde geri alınacaktır.

İndirim kodları para ile satılamaz veya paraya çevrilemez.

Yemeksepeti indirim kodu kampanyası, Yemeksepeti’nde kullanıcının hesabında tanımlı farklı kampanyalar ile birleştirilemez.

Kampanya dönemi içinde 1 kişi en fazla 1 indirim kodu kazanabilir.

Kazanılan kupon kodlarını kullanmak için, “Sepetim” adımında kupon kodu alanına giriş yapılması gerekmektedir.

İndirim kuponları, yalnızca Restoran sekmesinde geçerlidir. Yemeksepeti Market ve Yemeksepeti Mahalle sekmelerinde geçerli değildir.

Bir alışverişte sadece bir adet indirim kodu kullanılabilir, kodlar tek kullanımlıktır, bölünemez.

Kuponlar/kodlar sadece online kredi kartı ve debit kart ödemelerinde geçerlidir.

İptal ve iade durumlarında müşterilere yapılacak geri ödeme tutarı, indirim harici tutar olacaktır.

Bu kampanyadan 18 yaşından küçükler yararlanamaz.

Exit mobile version