Ekonomi

Garanti BBVA müşterisi olanlar için yeni karar duyuruldu!

Garanti BBVA müşterileri için güzel haber verildi. Bankadan yapılan açıklamalara göre müşteriler artık diğer hesaplarını tek ekranda görüntüleyebilecekler. Yeni hizmet sayesinde müşterilerin diğer banka hesapları için ayrı kullanıcı bilgisi ve şifre girmesine gerek kalmayacak. Peki, müşteriler bütün bilgilerini tek hesapta nasıl görüntüleyebilecekler? Detaylar haberimizde…

Garanti BBVA müşterisi olanlar için yeni bir karar alındı. Buna göre, bankada hesabı bulunan müşteriler, internet üzerinden tüm hesaplarını yönetebilecek. Yapılan bu yenilik ile beraber müşterilerin diğer banka hesapları için ayrı kullanıcı bilgisi ve şifre girmesine gerek kalmayacak. Konu ile ilgili konuşan Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Işıl Akdemir Evlioğlu ise önemli bilgilendirmelerde bulundu.

Evlioğlu tarafından yapılan açıklamalarda müşteriler için şu bilgilendirmelerde bulunuldu:

“Bu kapsamda esnaf, KOBİ ve ticari müşterilerimizin dijitalleşme süreçlerine destek olmaya devam ediyoruz. Hesap yönetimini kolaylaştıran ve zaman tasarrufu sağlayan bu proje sayesinde müşterilerimiz, diğer bankalardaki kullanıcı bilgilerini ve şifrelerini hatırlamaya gerek kalmadan tüm hesap hareketlerine güvenle Garanti BBVA İnternet üzerinden ulaşabiliyor. Böylece finansal durumlarını anlık olarak tek ekranda takip edebilen müşterilerimizin bankacılık işlemlerini yönetmesi de kolaylaşıyor. Bu proje aynı zamanda bankacılığın geleceği olarak nitelendirdiğimiz açık bankacılık uygulamaları adına atılmış önemli bir adım ve bu uygulamaların yaygınlaşmasıyla birlikte müşterilerimize en yüksek faydayı en güvenli şekilde sağlayacak deneyimler yaratmaya devam edeceğiz.”

Hesaplar tek ekranda nasıl görüntülenecek?

Garanti Bankası müşterileri eğer hesaplarını tek ekranda görüntülemek isterlerse, Garanti BBVA İnternet’ten diğer bankanın hesap bilgisini eklemesi ve hesabını görüntülemek istediği bankaya online hesap hareketi tanımlanması için talimat vermesi gerekecek.