Ekonomi

Garanti BBVA satılık gayrimenkul ilanlarını yeniledi! İstanbul’da iş yeri fiyatları 10 milyon TL’yi aştı!

Garanti BBVA İstanbul ve Antalya’da bulunan icralık gayrimenkuller için Intengo platformu üzerinden üç yeni ihale düzenlediğini duyurarak, ihalelere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

GARANTİ BBVA’DAN İSTANBUL MALTEPE’DE SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Garanti BBVA Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede İstanbul ilinin Maltepe ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak ihaleye ve icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Intengo üzerinden satışa sunulan icralık gayrimenkulün Altıntepe Mahallesi’nde bulunan asma katlı bir dükkan olduğu öğrenildi. Garanti BBVA toplam kullanım alanı 250 metrekare olan dükkan için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifini 14 milyon TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken bedeli ise 560 bin TL olarak açıkladı.

GARANTİ BBVA’DAN İSTANBUL ŞİŞLİ’DE SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Garanti BBVA Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede İstanbul ilinin Şişli ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak ihaleye ve icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Intengo üzerinden satışa sunulan icralık gayrimenkulün 19 Mayıs Mahallesi’nde bulunan bir ofis olduğu öğrenildi. Garanti BBVA toplam kullanım alanı 250 metrekare olan ofis için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifini 10 milyon TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken bedeli ise 400 bin TL olarak açıkladı.

GARANTİ BBVA’DAN ANTALYA MURATPAŞA’DA SATILIK BİNA İLANI!

Garanti BBVA Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede Antalya ilinin Muratpaşa ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak ihaleye ve icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Intengo üzerinden satışa sunulan icralık gayrimenkulün Sinan Mahallesi’nde bulunan bir bina olduğu öğrenildi. Garanti BBVA toplam kullanım alanı 137 metrekare olan arsanın üzerine inşa edilen bina için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifini 7 milyon 500 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken bedeli ise 300 bin TL olarak açıkladı.