Garanti BBVA sofraları donatmaya ant içti: Bonus ile alışveriş yapan herkese, 200 TL market indirimi sağlanacak!

Gündelik hayat şartlarının giderek zorlaşması, market alışverişine çıkacak olan vatandaşların bundan aylar öncesinde olduğu gibi rahat davranamamalarına yol açtı. Bir ürünü diğer gün aynı fiyattan satın alamayan vatandaşlar, çeşitli faktörler çerçevesinde giderek zamlanan gıda ürünlerine karşı destek arayışı içerisine girdiler. Bu noktada devreye giren Garanti BBVA, ramazan ayı için özel olarak bir kampanya geliştirdiğini ve kampanyanın 8 Mayıs tarihine kadar geçerli olacağını bildirdi.

Garanti BBVA Alışveriş Kampanyası 2022

Vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği kampanyalar ile dikkatleri üzerine çeken bankalardan biri olan Garanti BBVA, yeni dönemde artan gıda fiyatlarına karşın market alışverişine çıkmaya çekinen vatandaşlar için ramazan ayına özel bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan alışveriş kampanyasından hem online alışverişlerin hem de fiziki alışverişlerin yararlanabileceği bilgisi kaydedildi. Banka, Bonus üyesi iş yerlerinden yapılan ikinci 200 TL ve üzeri alışverişlere 15 TL, toplamda 150 TL değerinde bonus hediyesi vereceğini bildirdi. Ayrıca bu kampanyanın Garanti Pay’e özel versiyonunda her ikinci alışverişe 10 TL, toplamda 200 TL tutarında bonus hediyesi verileceği de açıklandı.

Garanti BBVA Alışveriş Kampanyası Detayları

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan alışveriş kampanyası yalnızca bireysel Bonus kart kullanıcıları için geçerlidir. Aynı gün içerisinde birden fazla 200 TL ve üzeri tutarlarda alışveriş yapılması durumunda, ilk alışveriş kampanyaya dahil edilir. Hediye bonuslar 11 Mayıs tarihinde hesaba yüklenir, 11 Haziran tarihine kadar kullanılmayan bonuslar banka tarafından geri alınır.

Garanti BBVA Alışveriş Kampanyası Katılım Başvurusu 2022

Garanti BBVA’nın 200 TL limitli alışveriş kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların, Bonus Flaş uygulaması aracılığı ile kampanyaya katılım başvurusu yapmaları gerekmektedir.

Exit mobile version