EkonomiGündem

Garanti BBVA şubesine gitmeye kadar gerek yok: Başvuru yapanın kartına 1000 TL hediye edilecek!

Garanti Bankası’ndan duyuru geldi. Garanti BBVA şubesine gitmeye gerek kalmadan banka müşterisi olanlara yönelik kampanya düzenlendiği bildirildi. Kampanya, müşterilere 1000 TL kazandıracak. 1 Temmuz itibariyle başlayan kampanya, 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek.

Garanti Bankası temmuz kampanyalarını duyurdu. Bankanın bu ayki kampanyaları dikkat çekiyor. Bu kampanyalardan birisi de 1000 TL kazandıracak. Bankadan yapılan kampanya açıklamasına göre, Garanti BBVA şubesine gitmeye gerek kalmadan banka müşterisi olup da kredi kartı başvurusu yapanlara kampanya sunulacak. Kredi kartı başvurusu onaylandığında tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1000 TL bonus kazanılacak.

GARANTİ BANKASI 1000 TL HEDİYE EDECEK

1 – 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle Garanti BBVA’lı olan* ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişiler, ilgili kartlarıyla 20 Ağustos’a kadar yapacakları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1000 TL bonus kazanacaktır.

Kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üzerinden yapılması gerekmektedir.

Kampanyaya Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahildir. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya personel kartlar dahil değildir.

Kampanyaya sanal kartlar dahildir.

Kazanılan bonuslar 25 Ağustos – 25 Eylül 2024 tarihleri arasında kullanılabilir. Kazanılan bonuslar en çok kazanım sağladığınız kartınıza yüklenecektir.

KULLANILMAYAN BONUSLAR GERİ ALINACAK

Kullanılmayan bonuslar 26 Eylül 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanya bazında en fazla 1000 TL bonus kazanabilir.

Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri,bonus kullanımları dahil değildir.

Kampanyaya internetten yapılan harcamalar da dahildir.

Kampanyaya emekli promosyon kampanyasından yararlanan müşteriler dahil değildir.

Garanti BBVA Mobil’i indirip ilk kez Garanti BBVA’lı olan müşterilere yönelik kampanyalar ile birleştirilemez.

Kampanya kapsamındaki internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar dahil değildir.