Garanti BBVA ve ING Bank, faizsiz kredi hizmetlerini başvuruya açtı! İki bankanın önünde, dev kuyruklar oluştu! Faizsiz kredi

Döviz kurlarının hızla yükselmesine karşı giderek değer kaybı yaşayan Türk Lirası, gündelik hayata yansıyan yüksek oranlı zamlardan sonra vatandaşların alım güçlerinin düşmesine ve buna bağlı olarak da nakit ihtiyaçlarının artmasına sebep oldu.

Vatandaşların büyük bir kısmı nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile bankalara yönelirken, zorlu ekonomik şartlar nedeni ile banka faizlerine yansıyan yüksek oranlar, vatandaşların bu kanalda da sıkıntı yaşamasına yol açtı. Buna karşın bankacılık sektöründe devrim yaratacak kredi kampanyası, Garanti BBVA ve ING Bank’tan geldi

Özel banka statüsünde hizmet veren Garanti BBVA ve ING Bank, yeni müşterilerine özel, faizsiz kredi kampanyalarını başvuruya açtığını ilan etti.

Garanti BBVA Faizsiz Kredi Hizmeti 2022

Geliştirdiği emekli kampanyaları ile sene başından itibaren tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Garanti BBVA, yeni müşterilerine özel bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurarak, bankacılık sektörüne bir kez daha damga vurmayı başardı.

Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan faizsiz kredi haberine göre vatandaşlara 12 ay vadeli, sıfır faizli, 5 bin TL limitli kredi hizmeti sunulacağının bilgisi kaydedildi. Söz konusu hizmetten yararlanacak olan müşteriler için ödenecek aylık taksit tutarı 416 TL olarak hesaplandı.

ING Bank Faizsiz Kredi Hizmeti 2022

Diğer bir özel banka olan ING Bank da yeni dönemde yeni müşterileri için faizsiz kredi hizmeti geliştirdiğini açıkladı. Geliştirilen hizmet için üst limit 5 bin TL, azami vade sayısı 6 ay olarak belirlendi. Buna göre hizmetten yararlanacak olan vatandaşların ödeyecekleri taksit tutarı, 833,33 TL olarak hesaplandı.

Faizsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

İki özel bankanın geliştirmiş olduğu faizsiz kredi hizmetinden yararlanmak için bankaların mobil uygulamasını indirmek ve uygulama içerisinde yer alan ihtiyaç kredisi kategorisinden söz konusu hizmete başvuru yapmak gerekmektedir.

Exit mobile version