Genel

Garanti BBVA ve Yapı Kredi Bankası, emlak sektörüne büyük fark attı! Ankara’da uygun fiyatlı konut satışları resmen başladı! 116 metrekare dubleks daire 78 bin TL!

Garanti BBVA ve Yapı Kredi Bankası, artan gayrimenkul fiyatlarına karşın tüketicinin yanında yer alarak uygun fiyatlı gayrimenkul satışını başlattıklarını duyurdu. İki özel banka, kendi bünyelerinde satışa sunmuş oldukları gayrimenkulleri paylaştı.

Garanti BBVA Satılık Gayrimenkul İlanları

Garanti BBVA’nın Ankara’da satışa sunmuş olduğu bazı gayrimenkuller şu şekilde:

  • Ankara- Polatlı 116 metrekare hisseli dubleks daire: 78 bin TL
  • Ankara- Çubuk 140 metrekare yatırımlık daire: 190 bin TL
  • Ankara İnci Life Tesislerinde 182 metrekare natamam daire: 185 bin TL

Yapı Kredi Bankası Satılık Gayrimenkul İlanları

Yapı Kredi Bankası’nın Ankara’da satışa sunmuş olduğu bazı gayrimenkuller şu şekilde:

  • Ankara- Kazan 94 metrekare asma katlı dükkan: 290 bin TL
  • Ankara- Çubuk 422 metrekare dükkan: 980 bin TL

Garanti BBVA ve Yapı Kredi Bankası’ndan Nasıl Gayrimenkul Satın Alınır?

Garanti BBVA tarafından satışa sunulan gayrimenkullerden birisi için ihaleye girmek isteyen tüketicilerin, öncelikle Tapu.com veya Intengo isimli yasal e- ihale platformlarına üye olmaları gerekmektedir. Üyelik işlemlerinin tamamlanmasının ardından gayrimenkul sahibi olunmak istenen bölgede bulunan ilanların görüntülenmesi ve ilgili gayrimenkule karar verildikten sonra belirlenen hizmet bedelinin bankaya yatırılması gerekmektedir. Bu noktadan sonra ihale süreci başlayacak olup, gayrimenkul için fiyat teklifi verilebilecektir.

Yapı Kredi Bankası tarafından satışa sunulan gayrimenkullerden birisi için ihaleye girmek isteyen tüketicilerin Intengo veya Gayrimenko isimli yasal e- ihale platformlarına üye olmaları gerekmektedir. Üyelik işlemlerinin ardından gayrimenkul sahibi olunmak istenen bölgede bulunan ilanların görüntülenmesi ve ilgili gayrimenkule karar verdikten sonra belirlenen hizmet bedelinin bankaya yatırılması gerekmektedir. İhale süreci bu şekilde başlayacak olup, aynı platformlar üzerinden fiyat teklifi yapılabilmektedir.