Ekonomi

Garanti BBVA’dan 10 bin TL’yi bulan emekli promosyonları! Sadece 31 Ağustos 2022 tarihine kadar başvuru yapanlara alabilecek!

Emeklilere yönelik promosyon ödemelerine devam eden Garanti BBVA, bu ay itibariyle promosyon ödemelerini zamlı gerçekleştirmeye başladı. Promosyonları ek ödemeler ile destekleyen Garanti BBVA, aynı zamanda ek avantajlar sunacağını da duyurdu.

GARANTİ BBVA, NAKİT PROMOSYONLARI 7 BİN 250 TL’YE ÇIKARTTI

Emekli promosyon ödemelerinde artışa giden Garanti BBVA, 31 Ağustos 2022 tarihine kadar emekli maaşını taşıyacak olan emeklilere 7 bin 250 TL’ye varan promosyon ödemeleri gerçekleştirmeye başlamış bulunuyor. Garanti BBVA’dan gerçekleşen açıklamaya göre, emekli maaşı 1.500 TL’ye kadar olan kişiler 4 bin 850 TL nakit promosyon alabiliyorken, emekli maaşı 1.500 TL ile 2.500 TL arasında olan kişiler 6 bin TL; emekli maaşı 2.500 TL ve üzerinde olan kişiler ise, 7 bin 250 TL promosyon ödemesi kazanıyor.

GARANTİ BBVA’DA EK PROMOSYON TUTARI MAKSİMUM 2 BİN 500 TL

Maaşını taşıdıktan sonra emekli yakınlarını Garanti BBVA Mobil ve şubeleri aracılığıyla bankanın çatısı altına taşıyacak olan emekliler, her bir yakını için 250 TL ek promosyon almaya hak kazanıyor. Emeklilere özel bu kampanya kapsamında belli bir üst limit koyan Garanti BBVA, maksimum 10 kişiye referans olmaya izin verirken; maksimum 2 bin 500 TL ek ödeme gerçekleştiriyor. Nakit promosyon üzerine bu ek ödemeyi alan emeklilerin Garanti BBVA’dan kazandığı promosyon 9 bin 750 TL’ye kadar çıkabiliyor.

GARANTİ BBVA, EMEKLİLERE EK AVANTAJLAR DA SUNUYOR

Nakit olarak ödediği promosyonların yanı sıra ek promosyon ödemeleri de gerçekleştiren Garanti BBVA, aynı zamanda emeklilere birtakım ayrıcalıklar da sunuyor. TL hesabından yapılacak havale ve hafta içi saat 16:00’ya kadar yapılacak olan EFT işlemlerinden herhangi bir komisyon ücreti almayan Garanti BBVA, aynı zamanda müşterilerinin kullanımına sunduğu Paramatiklerden emekliler için hazırlanan özel menüyle bakiyenin tamamını kuruşu kuruşuna çekmeye izin veriyor. Garanti BBVA’nın emeklilere sağladığı bir diğer avantaj ise, özel krediler ve vadeli mevduat hesaplarında özel faiz oranları oluyor.