EkonomiGündem

Garanti BBVA’dan 1000 TL hediye duyurusu: Toplam 1000 TL kartı olanlara yüklenecek!

Kampanyalarıyla bilinen Garanti BBVA’dan müşterilerine önemli bir duyuru geldi. Banka, 1000 TL hediye ediyor. Başlatılan kampanyanın detayları tek tek açıklandı. Kampanyanın 31 Mart tarihine kadar devam edeceği belirtilirken, kartlara 1000 TL yükleneceği bildirildi.

Garanti Bankası’ndan kampanya açıklaması geldi. Yapılan kampanya açıklamasında, yakınlarını Mobil’den müşteri olması için davet edene 1.000 TL’ye varan bonus verilecek. 1 Mart tarihinde başlayan bu kampanya 31 Mart tarihine kadar devam edecek.

KAMPANYA DETAYLARI VE KOŞULLARI;

Davet eden müşterilerimizin Bonus kredi kartı veya Paracard’ından herhangi biri yoksa, kampanya tarihleri içerisinde Paracard edinir veya Bonus karta başvurup onay alırsa kampanyaya belirtilen süreçler dahilinde katılabilir.

Yakınını davet eden müşteriler için davet adedi sınırsızdır. Ancak davet edilen ve mobilden müşterimiz olup davet kodunu giren 4 yeni Garanti BBVA’lı yakını üzerinden ödül kazanabilecektir. Birden fazla giriş yapan yakınları üzerinden herhangi bir ödül kazanımı olmayacaktır

Kazanılabilecek toplam ödül tutarı davet eden müşterimiz için 1.000 TL bonustur.

Davet edilen müşterilerimiz de kampanya koşullarını sağladıkları durumda yakınlarını davet ederek kampanyaya “davet eden” olarak katılım sağlayabilir.

Yakınını davet etmek isteyen müşteriler, Garanti BBVA Mobil üzerinden ‘Arkadaşını Davet Et’ butonu ile kendilerine özel üretilen promosyon kodunu ilgili platformlardan (Facebook, Twitter vb.) veya uygulamadan (SMS, Whatsapp, Facebook, Twitter vb.) kolaylıkla paylaşabilir.

Kampanya, Garanti BBVA ve iştirak çalışanları için geçerli değildir.

Kampanya diğer promosyon kodu içeren kampanyalarla birleştirilemez.

Herhangi bir sebepten dolayı uzaktan müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanamaması ve sürecin şubede devam etmesi durumunda davet eden kişi ödüle hak kazanamaz.

1 Mart – 31 Mart 2023 tarihleri arasında Davet koduyla Garanti BBVA Mobil’den müşteri olma sürecini başlatıp 31 Mart 2023 tarihinden sonra kurye süreciyle müşteri olma sürecini tamamlayan müşterilerin, davet kodunu paylaşan tanıdığına kazandırdıkları bonuslar, Mayıs ayı içerisinde hak kazanan müşterilerin kartlarına yüklenecektir.