Garanti BBVA’dan 5 Bin TL düşük faizli bayram kredisi!

Kurban Bayramı öncesinde acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler Garanti BBVA kredi kampanyalarını araştırıyor. Nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların düşük faizli kredi kampanyaları arasında Garanti BBVA öne çıktı. Garanti BBVA Kurban Bayramı kredisi kapsamında başvuru yapan herkese anında 5 bin TL ihtiyaç kredisi verecek. Ayrıca bu kredi kampanyasında bayrama özel yüzde 0.99 faiz oranları uygulanacak.

Garanti BBVA Yüzde 0.99 Faizli Kredi

İlk defa Garanti BBVA müşterisi olmak isteyenlerin yararlanabileceği 5 bin TL bayram kredisi kampanyası başladı. Türkiye’de milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi olan Garanti BBVA, Kurban Bayramı öncesinde acil nakit arayan vatandaşlar için düğmeye bastı. Bayrama özel kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler, şubeye gitmeden internet üzerinden banka müşterisi olarak 5 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyor. Yeni banka müşterilerine 5 bin TL 12 ay vadeli verilen kredi kampanyasında yüzde 0.99 faiz oranları uygulanacak.

Garanti BBVA 5 Bin TL Kredi Hesaplama

Kurban Bayramı öncesinde acil nakit arayanları sevindiren kredi kampanyası Garanti BBVA’dan geldi. Garanti BBVA’dan 12 ay vadeli 5 bin TL ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler için bayrama özel yüzde 0.99 faiz oranları uygulanıyor. İlk defa banka müşterisi olup bu kredi kampanyasına başvuru yapanlar ayda 450 TL ödeyerek kredi borçlarını kapatabilecek. Garanti BBVA Kurban Bayramı’na özel ihtiyaç kredisi kampanyasında toplam geri ödeme tutarı 5 bin 400 TL oldu.

Garanti BBVA’da ilk defa hesap açacak müşterilerin yararlanabilecek kredi kampanyasının detayları belli oldu. Esnaf, çalışan veya emekli fark etmeksizin herkes anında 5 bin TL nakit desteğinden yararlanabilecek. Bayram öncesi nakit arayanlar için büyük fırsat olan krediye başvuru yapmak için internet bankacılığı kullanılabiliyor.

Exit mobile version