Editörün SeçtikleriEkonomiGenelGündemManşet

Garanti BBVA’dan emeklilere net nakit hizmeti: 31 Ağustos tarihine kadar bir yakının ile birlikte bankaya gel, 7 bin 500 TL’lik ödemeyi anında kap!

Garanti BBVA, emekli vatandaşlar için iki farklı başlık altında yeni ödeme kampanyaları geliştirdiğini duyurdu. Banka, söz konusu yeni kampanyalarının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Garanti BBVA'dan emeklilere net nakit hizmeti: 31 Ağustos tarihine kadar bir yakının ile birlikte bankaya gel, 7 bin 500 TL'lik ödemeyi anında kap!

GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI AĞUSTOS 2022

Ülkemizin gelişmiş özel bankalarından birisi olarak hizmet veren ve her dönemde olduğu gibi bu dönemde de tüketici yararına avantajlı kampanyalar geliştirmeyi sürdüren Garanti BBVA, yeni bir kampanya duyurusu yaparak bu kez emekli vatandaşlara seslendi.

Artan enflasyon ve giderek pahalılaşan hayat şartlarına karşın tek maaşlı emekli vatandaşları yüzüstü bırakmak istemeyen Garanti BBVA, emekli promosyonu kampanyasını güncellediğini duyurdu. Banka, emekli maaşı hesabını taşıyan ve ilgili hesabın en az 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren yeni müşterilerine şu tutarlarda ek ödeme yapacağını bildirdi:

  • SGK emekli maaşı 1.499 TL ve altı tutarlarda olanlara ödenecek olan promosyon: 4.850 TL
  • SGK emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olanlara ödenecek olan promosyon: 6.000 TL
  • SGK emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olanlara ödenecek olan promosyon: 7.250 TL

Garanti BBVA'dan emeklilere net nakit hizmeti: 31 Ağustos tarihine kadar bir yakının ile birlikte bankaya gel, 7 bin 500 TL'lik ödemeyi anında kap!

GARANTİ BBVA EMEKLİ YAKINI KAMPANYASI AĞUSTOS 2022

Garanti BBVA, geliştirmiş olduğu emekli promosyonu kampanyasına ek olarak bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu kampanyası kapsamında emekli bir yakınını banka bünyesine davet eden emekli müşterilerine de ek ödeme yapacağını bildiren banka, ödeme tutarını 250 TL ile sınırlandırdı.

GARANTİ BBVA’NIN EMEKLİ KAMPANYALARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Garanti BBVA’nın promosyon kampanyasından TL kazanımı elde etmek için bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile maaş hesabı taşıma talimatı verilmesi gerekmektedir. Bankanın emekli yakını kampanyasından yararlanmak için ise mobil uygulamada bulunan “yakınını davet et” bölümünden bir kod alınmalı ve emekli yakının Garanti BBVA Mobil uygulamasına o kod ile kayıt olması sağlanmalıdır.