EkonomiGündem

Garanti BBVA’dan emekliye özel kampanya: 500 TL hediye edilecek!

Emeklilere yönelik bir açıklama geldi. Garanti BBVA, emekli müşterilerini düşünerek, kampanya başlattı. Emekliler için düzenlenen kampanyanın detayları açıklandı. Garanti Bankası, emekli müşterisine 500 TL hediye edeceğini bildirdi. Kampanyanın 30 Haziran’a kadar geçerlilik süresi var.

Milyonlarca emekli vatandaş kendilerine özel kampanyaları merakla takip ediyor. Bankaların emekli kampanyaları her ay yenilenirken, Garanti Bankası da emekli kampanyasını duyurdu. Bankadan alınan emekli kampanyasıyla ilgili bilgilere göre, emekli maaşını Garanti’den alan ve kartı olmayıp, kart başvurusu yapanlar kampanyaya dahil olabilecek. Şube kanalından başvuru yapan ve Bonus kart başvuruları onaylanan müşteriler, 31 Temmuz’a kadar yapacakları toplam 1.500 TL ve üzeri harcamaya 500 TL bonus kazanacak.

EMEKLİYE 500 TL HEDİYE EDİLECEK

Emekli maaşını bankamızdan alan ve kartı olmayan Emekli müşterileri,  1 – 30 Haziran tarihleri arasında şube kanalından başvuru yapan ve Bonus kart başvuruları onaylanan müşterilerimiz, 31 Temmuz’a kadar yapacakları toplam 1.500 TL ve üzeri harcamaya 500 TL bonus kazanacak.

Bonuslar 1-4 Ağustos 2024 tarihleri arasında yüklenecektir.

Bonus kullanım aralığı : 5 Ağustos – 5 Eylül’dür.

Kullanılmayan Bonuslar 6 Eylül tarihinde geri alınacaktır.

Kampanyaya Garanti BBVA Bonus kartlar dahildir. Money, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç ve Altın Bonus kartlar dahil değildir.

Kampanyaya sanal kartlar ve ek kartlar dahil değildir.

Bir müşteri kampanyadan bir kez yararlanabilir.

Yapılacak 1500 TL harcama için Bonus üye işyeri / Garanti Pos zorunluluğu yoktur.

Mevcutta kartı olan bir müşteriye yapılan 2. kart satışları kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri dahil değildir.