Editörün SeçtikleriEkonomiManşet

Garanti BBVA’dan ilaç gibi kampanya: İlk kez banka müşterisi olana, sıfır faiz ile 5 bin TL ödeme yapılacak!

Garanti BBVA, 31 Ağustos tarihine kadar geçerliliği bulunan yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı. Banka, söz konusu kampanyasının ilk kez Garanti BBVA’lı olanları kapsadığını bildirdi.

Garanti BBVA'dan ilaç gibi kampanya İlk kez banka müşterisi olana, sıfır faiz ile 5 bin TL ödeme yapılacak!

GARANTİ BBVA FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI AĞUSTOS 2022

Yıllardır bankacılık sektöründe hizmet veren ve geliştirdiği kart kampanyaları, sunduğu finansman hizmetleri ve diğer kaliteli müşteri yaklaşımları sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Garanti BBVA, nakit sıkışıklıklarının hat safhaya çıktığı şu günlerde avantajlı bir ödeme kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

Yeni müşterileri için bir taksitli nakit avans kampanyası geliştiren Garanti BBVA, söz konusu kampanyası kapsamında faiz uygulamayacağını ve dosya masrafı almayacağını bildirdi. İlgili ödeme hizmetinin üst limiti 5 bin TL, azami vade sayısı ise 6 ay olarak belirlendi.

GARANTİ BBVA FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI AYRINTILARI

Garanti BBVA tarafından düzenlenmiş olan faizsiz, masrafsız taksitli nakit avans kampanyasından yalnızca “gerçek müşteri” statüsünde olan yeni müşteriler yararlanabilecektir. Bir müşteri, kampanya kapsamında yalnızca bir kere faizsiz ödeme alabilir. Söz konusu taksitli nakit avans başvuruları, 30 Eylül tarihine kadar kabul edilmeye devam edilecektir. Ancak başvuruların alınabilmesi için banka üyelik işlemlerinin 31 Ağustos tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir.

Garanti BBVA'dan ilaç gibi kampanya İlk kez banka müşterisi olana, sıfır faiz ile 5 bin TL ödeme yapılacak!

GARANTİ BBVA’NIN FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Garanti BBVA tarafından düzenlenmiş olan faizsiz, masrafsız taksitli nakit avans kampanyasından yararlanarak bütçelerini bir nebze olsun ferahlatmak isteyen tüketicilerin, öncelikle Garanti BBVA’nın mobil uygulaması üzerinden banka üyelik sürecini tamamlamaları gerekmektedir. Garanti BBVA Mobil uygulamasından üyelik sürecini tamamlayan tüm yeni müşteriler, uygulamanın açılan ekranında yer alan “başvurular” kısmından kart başvurusu yapmalıdır. Bankanın kart başvurusunu onaylamasının ardından ise yine başvurular kısmından “faizsiz taksitli nakit avans” başvurusu yapılmalıdır.