Genel

Garanti BBVA’dan İzmir ilinde lüks daire satışı! Deniz manzaralı, 3+1 daireler…

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü fiyatları sebebi ile artan hammadde fiyatları, ikinci el konut fiyatlarını da etkiledi. Bu durum karşısında sessizliğini bozan Garanti BBVA, İzmir ilinde uygun fiyatlı daire satışına başladığını duyurdu.

GARANTİ BBVA’DAN LÜKS DAİRE SATIŞI İZMİR!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan Garanti BBVA, sene başından bu yana düzenlemiş olduğu finansman hizmetleri ve kart kampanyaları sayesinde müşteri sayısını arttırmayı başardı. Son olarak artan gayrimenkul fiyatlarına karşı da tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldığını duyuran banka, söz konusu duyurusunu uygun fiyatlı gayrimenkul satışı hizmetleri ile destekledi.

Garanti BBVA anlaşmalı olduğu Tapu.com isimli yasal ihale platformu aracılığı ile 3 yeni ihale düzenlediğini bildirdi. Söz konusu ihaleler kapsamında İzmir- Balçova, İzmir- Menemen ve İzmir- Bornova bölgelerinde bulunan daireleri satışa çıkardığını duyuran banka, ayrıntıları paylaştı.

GARANTİ BBVA LÜKS DAİRELERİN SATIŞ FİYATLARI!

Garanti BBVA, Tapu.com platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu dairelere ilişkin ayrıntıları paylaştı. Dairelerin kullanım alanlarını, ihale başlangıç bedellerini ve ihaleye katılım sağlayabilmek için yatırılması gereken teminat bedellerini şu şekilde belirledi:

  • İzmir- Bornova 135 metrekare daire: İstenen fiyat 2 milyon 200 bin TL, hizmet bedeli 103 bin 800 TL
  • İzmir- Menemen 138 metrekare daire: İstenen fiyat 1 milyon 750 bin TL, hizmet bedeli 82 bin 600 TL
  • İzmir- Balçova 85 metrekare daire: İstenen fiyat 1 milyon 350 bin TL, hizmet bedeli 63 bin 700 TL

GARANTİ BBVA’NIN LÜKS DAİRELERİNE NASIL FİYAT TEKLİFİ VERİLİR?

Garanti BBVA’nın Tapu.com aracılığı ile satışa sunmuş olduğu dairelerden birisi için ihaleye katılarak teklif vermek için Tapu.com platformuna üye olmak ve ilgili daire için belirlenmiş olan hizmet bedelini yatırmak gerekmektedir.