Garanti BBVA’dan İzmir’in göbeğinde 8 katlı iş yeri ilanı: 2 milyon 200 bin TL teminat karşılığında iş yerinin ve arsasının sahibi olabilirsiniz!

Garanti BBVA elinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak ihaleye ve icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları paylaştı.

GARANTİ BBVA’DAN YATIRIM FIRSATI!

Garanti BBVA, popüler ihale platformlarından Intengo ile bir iş birliği gerçekleştirdiğini ve İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü ilgili platform üzerinden fiyat teklifine açtığını bildirdi.

GARANTİ BBVA- INTENGO İHALESİ İZMİR

Garanti BBVA iş birliği yapmış olduğu Intengo platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu Intengo ihalesi kapsamında İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü fiyat teklifine açtığını bildiren banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Intengo üzerinden satışa sunulmuş olan gayrimenkulün bir arsa ve üzerinde bulunan 8 katlı bir bina olduğu bilgisi kaydedildi. Arsanın toplam kullanım alanını bin 794 metrekare olarak açıklayan Garanti BBVA, minimum fiyat teklifinin 55 milyon TL olabileceğini bildirdi. İhale katılım bedeli ise 2 milyon 200 bin TL olarak açıklandı.

GARANTİ BBVA İZMİR İHALESİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Garanti BBVA- Intengo iş birliği kapsamında düzenlenmiş olan bina ve arsa ihalesine katılım sağlamak isteyen tüketiciler ve yatırımcılar, söz konusu ihaleye nasıl katılabileceklerini araştırmaya başladılar. Bu kapsamda yeni bir açıklamaya yayınlayan Intengo platformu, gerekli bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

Intengo, İzmir ihalesine katılım sağlamak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların öncelikle platforma üyelik oluşturmaları gerektiğini ve sonrasında da ihale için belirlenmiş olan ihale katılım bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi. Banka, söz konusu ihale ve ihale katılım süreci ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyen vatandaşların 0850 399 27 84 numaralı hat üzerinden platform ile iletişime geçebileceklerini belirtti.

Exit mobile version