Garanti BBVA’nın Yeni İşi Gayrimenkul! İzmir’de Konut Fiyatları Garanti BBVA ile Dibi Gördü; Ev Almanın Tam Zamanı…

Bankalara olan borçların artması ve bu borçların ödenememesi icralık olan gayrimenkullerin sayısını da günden güne arttırdı. Bir diğer açıdan bankaların KDV muafiyeti olması, gayrimenkul almak için uygun fiyat kollayan vatandaşların işini kolaylaştırdı. Bu nedenle artan ilanlar, konut almak isteyen vatandaşlara alternatif yaratmaya başladı. Bugün itibariyle İzmir’den satışa çıkacak olan konutlara iki yeni konut ise, Garanti Bankası’ndan eklendi.

Garanti Bankası’ndan İzmir Bornova’da Satılık Müstakil Ev

Bu ay içerisinde e-İhale ile satışa çıkaracağı konut listesine bugün itibariyle bir yeni konut daha ekleyen Garanti BBVA, İzmir ilinin Bornova ilçesinin Serintepe Mahallesi’nde yer alan bir müstakil evi hisseli olarak konuta çıkardı. Bu konutun satışta olan hisse oranını 3’te 2 olarak duyuran Garanti BBVA, konutun 143 metrekare ve 5 odalı bir müstakil ev olduğunu duyurdu. İhaleyi başlatmış olan Garanti BBVA, ihaleye katılım bedeli olarak 8 bin 800 TL isterken; ihale başlangıç bedelini ise, 180 bin TL olarak yayınladığı ilan ile kamuoyuna açıkladı.

Garanti Bankası’ndan İzmir Konak’ta Satılık 4 Katlı Apartman

İzmir’den satışa çıkardığı bir diğer konut tipi gayrimenkulü İzmir’in merkez ilçesi konaktan satışa çıkaran Garanti BBVA, bu yapının da hisseli usul ile satışa konduğunu duyurdu. Konak ilçesinin Oğuzlar Mahallesi’nde yer alan 4 katlı bir apartman ve arsasının satışa çıkartıldığı bu ilanda alacak olan kişinin tüm gayrimenkulün 120’de 23 hissesini satın alacağı, yani 72 metrekarelik bir alana sahip olacağı öğrenildi. Öte yandan bu konut için henüz ihale başlangıç bedeli ve katılım bedeli gibi detayları duyurmamış olan Garanti BBVA’nın önümüzdeki günlerde detayları ilana eklemesi bekleniyor.

Exit mobile version