Gaziantep’te iki çocuk yanarak can verdi!

Gaziantep’de yürekleri yakan bir olay yaşandı. İki katlı müstakil bir evin alt katında çıkan yangında biri 2 ve diğer 4 yaşında iki çocuk yanarak can verdi. Nizip İlçesinde olduğu belirtilen yangın, itfaiyenin 1 saatlik çabalarından sonra kontrol altına alındı.

Nizip İlçesinin İstiklal Mahallesi ‘nde çıkan yangın yangın ile ilgili şu bilgiler verildi;

İtfaiye ekiplerinin kapıyı kırarak girdikleri evden çıkardığı Ahmet Alalu (2) ve Abdurrahman Alalu (4) isimli iki çocuk sağlık ekipleri tarafından ambulansla Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Vücudunda ağır yanıklar oluşan küçük çocuklar, acil serviste doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Ölümü ile yakınlarını yasa boğan çocukların cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis ve itfaiye, yangının çıkış nedenini belirlemek için araştırma başlattı.

Gaziantep’in Nizip içlisinde, iki katlı müstakil evin alt katında çıkan yangında ölen 2 kardeşten geriye birbirine sarıldıkları görüntüler kaldı. Yangın sırasında eve girip kucağına alarak çıkardığı torunlarını sağlık ekiplerine teslim eden Abdurrahman Alalu, “Torunlarımı kurtarmak için canımı ortaya koyarak eve girdim ama başaramadım” dedi.

 

Exit mobile version