DepremlerGündem

Gece yarısı şiddetli deprem: Türkiye beşik gibi sallanıyor!

Kandilli Rasathanesi Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde meydana gelen depremi duyurduktan sonra bir diğer deprem olan Bingöl’ü de duyurdu. Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde 03.35 sıralarında 4.8 büyüklüğünde deprem meydana gelirken bir diğer haberde Bingöl’den geldi.

Kandilli Rasathanesi saat 03.35 sıralarında Bingöl’ün Yaylıdere ilçesinde deprem meydana geldiğini duyurdu. Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre Bingöl’ün Yaylıdere ilçesinde saat 03.35 sıralarında 5.0 şiddetinde deprem meydana gelirken kilometre derinliğinin ise 5 olduğu açıklandı.

PEŞ PEŞE DEPREM

Kandili Rasathanesi, Bingöl’ün Yaylıdere ilçesinde saat 03.35’te 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Merkez üssü Yaylıdere ilçesinin Bilekkaya köyü olan deprem, yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

AFAD’ın verilerine göre, saat 03:35’te merkez üssü Elazığ’ın Karakoçan ilçesi olan bir deprem daha meydana gelmişti. Depremin büyüklüğü 4.8 olarak ölçülürken, sarsıntı yerin 11 km altında gerçekleşti.