Geçen sene 10 bin TL ihtiyaç kredisi alamayanlar dikkat: Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank açıkladı!

2020 yılında corona virüsü salgını sebebiyle bankalar 10 bin TL ihtiyaç kredisi vereceklerini duyurmuştu. 6 ay ödemesiz olan kredilere vatandaşlar yoğun talep göstermişti. Bu sene ise bankalar 10 TL ihtiyaç kredisi için faiz oranlarını duyurdu. İşte Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank 10 bin TL ihtiyaç kredisi özellikleri

Küresel pandemi neredeyse tüm dünyaya yayıldı. 11 Mart tarihinde ise Türkiye’de ilk kez corona virüsü tespit edildiği duyuruldu. Virüsün ekonomik etkileri nedeniyle ise kamu bankaları harekete geçti. Bankalar vatandaşlara uygun faizli ve 6 ay ödemeli ihtiyaç kredileri verdiler. Vatandaşlar 2021 yılı için de bankaların sağladığı fırsatları merak ediyordu. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank ihtiyaç kredisi özelliklerini resmi internet sayfalarından duyurdular.

Halkbank kredi özellikleri

Halkbank’tan 10 bin TL ihtiyaç kredisi çektiğinizde yüzde 1,62 faiz uygulanacaktır. Aylık ödeme miktarı 388,81 TL olarak verildi. Faiz oranı 1,62 olarak açıklanırken, 36 ay vadeli kredi toplam geri ödeme miktarı ise 13 bin 997,16 olarak bildirildi.

Ziraat Bankası kredi özellikleri

Dilediğiniz ödeme seçenekleriyle esnek bir yapıya sahiptir.
36 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.
Şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır.
Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunmaktadır.
*Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. acentesidir.
Ziraat Bankası’ndan 10 bin TL kredi çektiğinizde yüzde 1,64 faiz uygulanacaktır. Aylık taksit ödemesi 390,32 TL, yıllık maliyet oranı ise yüzde 26.8352

Vakıfbank kredi özellikleri

Vakıfbank’tan 10 bin TL ihtiyaç kredisi çektiğinizde yüzde 1,68 faiz uygulanacaktır. 36 ay vade ödemeli kredi taksit tutarı ise 393,34 TL olarak verildi.

Exit mobile version