Magazin

Geçtiğimiz Aylarda Çağlar Ökten ile Dünya Evine Giren Seda Sayan’dan Beklenmedik Karar! Seda Sayan Soluğu Mahkemede Aldı!

Geçtiğimiz aylarda flaş bir karar ile sunuculuğunu üstlendiği Sabahın Sultanı Seda Sayan programının solisti olan Çağlar Ökten ile dünya evine giren Seda Sayan, mahkemeye başvurdu. İstanbul Aile Mahkemesi’ne dava açma talebi ile başvuru yapan Seda Sayan, kızlık soyadını kullanma talebinde bulundu. Detaylar haberimizde…

Nisan ayında sürpriz bir şekilde Çağlar Ökten ile dünya evine giren Seda Sayan, eşinin soyadını kullanmak istemediği için mahkemeye başvurmuş ve gündeme bomba gibi düşmüştü. Sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri çiçeği burnunda evli çiftin bir kriz yaşadığı olmuştu.

Seda Sayan Açıkladı!

7.kez evlenen Seda Sayan, önceki gün bir güzellik merkezinin açılışında kamera karşısına geçmiş ve bu duruma bir açıklık getirmişti. Hayatından çok memnun olduğunu ve evliliğinde mutlu olduğu söyleyen Seda Sayan, gözlerinin içinin güldüğünü ve eşi ile Kaş’ta bir tatile çıkmaya hazırlandıklarını söylemişti. Soyadını değiştirmek için mahkemeye başvuran Sayan, bir sürü evrakta değişiklik yapmamak için Ökten soyadını kullanmayacağını söylemişti.

Kadırgalı Aysel lakaplı Seda Sayan’ın nüfus cüzdanında ismi Aysel Gürsaçer olarak geçiyor. Mahkemeye dava dilekçesi veren Seda Sayan, Çağlar Ökten ile iki ay önce evlendiğini ve evlendikten sonra soyadının Gürsaçer Ökten olarak değiştiğini ifade etti.

Kızlık Soyadını Kullanmak İstiyor

Mahkemeye verdiği dava dilekçesinde, soyadında meydana gelen bu değişim resmi işlerinde karşısına sorunlar çıkardığını söyledi. İşlerinde herhangi bir sorun yaşamamak adına kızlık soyadı olan Gürsaçer’i tek soyadı olarak kullanmak istediğini dile getirdi.

Seda Sayan, bu konu hakkında eşi Çağlar Ökten’in de bilgisi ve rızası olduğunu dile getidi. Eşinin soyadı olan Ökten soyadının kendi nüfus kaydından silinmesini talep etti. şu an Gürsaçer Ökten olan soyadının düzeltilmesini ve Gürsaçer olarak nüfusa kayıt edilmesini istediğini mahkemeye sundu.