Geçtiğimiz yıl yarışmanın hemen ardından babasını kaybeden MasterChef yarışmacısı Melih, bu yıl yaptığı yemeği babasının ruhuna gönderdi!

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, 1 Temmuz tarihinde başladığı yeni sezonuna tüm hızı ile devam ediyor. Birinci eleme etabını tamamlayan ve ana yarışmacı kadrosunun belirlenmesi yolunda ikinci eleme turunu başlatan yarışma programı, 20 Temmuz tarihinde yayınlanan bölümünde herkesi ağlatmayı başardı.

Geçtiğimiz sezon yarışmaya katılan Melih isimli yarışmacı adayı, birinci turu tamamlamış ancak ikinci turda düzenlenen düellolar esnasında başarılı bir tabak ortaya koyamayarak yarışmadan elenmişti. MasterChef Türkiye’nin bu sezonuna da katılan Melih, ilk eleme turunda söyledikleri ile herkesi duygulandırmıştı.

20 Temmuz tarihinde yayınlanan bölümde 3’lü düelloyu kazanan Melih, kaybettiği babası ile ilgili açıklamalarda bulunarak başta Somer Sivrioğlu ve diğer jüri üyeleri olmak üzere, tüm izleyicileri etkiledi.

Geçen Yıl Babasını Kaybetti!

Geçtiğimiz sene yayınlanan MasterChef Türkiye’nin 3’üncü sezonuna katılan ve ikinci tura kadar yükselen Melih, düellolarda başarılı olamamış ve yarışmaya veda etmişti. Bu sene yarışmaya tekrar katılan Melih, geçen sene yarışmadan elendikten hemen sonra babasını kaybettiğini açıkladı.

Düelloyu Kazandı!

Bu sene ikinci turda 3’lü düelloya katılan Melih, 40 dakika içerisinde en iyi beyti kebabını yapabilmek için büyük emek sarfetti. Düello sonunda en iyi tabağı yaparak bir üst tura çıkmaya hak kazanan Melih ile ilgili yorumlarda bulunan Somer Sivrioğlu “geçen sene ikinci turda veda ettiğin yarışmada, bugün üçüncü tura yükseldin” diyerek destek verdi.

Babasına Armağan Etti!

Geçen sene kazanıp kazanmama belirsizliği içerisinde yarışmaya katıldığını ancak bu sene kazanacağını bilerek yarışmaya geldiğini ifade eden Melih, duygu dolu anlar yaşadı. Melih “umarım babam beni görüyordur, babamın ruhuna gitsin” diyerek herkesi duygulandırdı.

Exit mobile version