Ege HaberleriEkonomiGündemİzmir HaberleriManisa Haberleri

Gediz Perakende 30 TL üzerinde elektrik faturası gelen vatandaşlara duyuru yaptı: İzmir ve Manisa’da yaşayanlar dikkat!

İzmir ve Manisa illerinde müşterilere elektrik hizmeti sağlayan Gediz Parakende yaptığı yazılı açıklama ile duyuruda bulundu. Söz konusu açıklamada, 30 TL üzerinde elektrik faturası gelen vatandaşların faydalanabileceği kampanyadan bahsedildi.

Gediz Perakende ve Kredim iş birliği ile fatura ödemeleri için kampanya başlattı. Bu kapsamda yapılan açıklamada, “Banka veya kredi kartına ihtiyaç duymadan anında kredi limiti oluşturma kolaylığı, kredini 1 aya kadar faizsiz erteleme fırsatı ve taksit seçenekleriyle elektrik faturanızı gününde, dilediğiniz gibi ödeyin.” İfadeleri kullanıldı.

Kampanya detayları ise şöyle açıklandı:

Bu kampanyadan, Gediz Perakende Mesken, Kamu ve Özel Hizmetler Sektörü ve Diğer (Ticarethane), Sanayi, Tarımsal Faaliyetler (Tarımsal Sulama) vb. tüm abone grubundaki fatura borcu olan müşteriler yararlanabilir.

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerimiz uygulama mağazalarında yer alan Kredim aplikasyonunu cep telefonuna indirerek veya www.kredim.com.tr adresinden sanal kartlarını oluşturarak www.gedizperakende.com.tr sitelerinde bulunan Hızlı İşlemler menüsünden faturalarını ödeyebilir.

Müşterilerimizin, kampanyadan yararlanmak için tüm süreçlerini dijital ortamdan tamamlamaları gerekmektedir. Müşterilerimizin, www.kredim.com.tr adresinden veya Kredim mobil aplikasyonundan kendilerine özel oluşturulan skorlama ile limit oluşturması gerekmektedir.

Müşterilerimiz, oluşturduğu kredileri www.kredim.com.tr adresinden web sitesinden veya Kredim mobil aplikasyonundan takip edebilir; geri ödemelerini tamamlayabilirler.

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerimizin fatura tutarı 30 TL ve üzeri olması gerekmektedir.

Müşterilerimiz, elektrik faturalarını ilk ay faizsiz kredi veya özel faiz oranları ile 9 aya varan taksit seçenekleri ile ödeyebilir; faturalarının geri ödemelerini bir ay faizsiz olarak erteleyebilir veya 9 aya kadar özel faiz oranları ile geri ödemelerini sağlayabilirler.

Kampanyaya özel belirlenen taksit sayıları ve faiz oranları aşağıdaki gibidir:

Kampanyaya konu geri ödemeler Kredim tarafından yapılacaktır. Gediz Perakende’nin bu ödemelerde şirket olarak bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Faydalanmak isteyenler bunu yapsın

Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerimiz, öncelikle uygulama mağazalarında yer alan Kredim aplikasyonunu indirebilir veya www.kredim.com.tr adresinden TCKN’leri ile sisteme giriş sağlayıp, sanal kartlarını oluşturabilir. Sanal kart oluşturan müşterilerimiz ‘’Anında Skorlama Yöntemi’’ ile kredi limitlerini oluşturabilirler. Sanal kart oluşturma ve kredi limiti belirleme işlemlerini tamamlayan müşterilerimiz Gediz Perakende web sitesinde bulunan Hızlı İşlemler menüsünden faturalarını kolaylıkla ödeyebilirler.