Gelir belgesi olmadan kredi kartı sahibi olmak mümkün! Hangi bankalar gelir belgesiz kredi kartı veriyor? 2022 gelir belgesiz kredi kartı limiti ne kadar?

Son dönemlerde ekonomik alanda yaşanan olumsuz gelişmelerden etkilenen vatandaş bütçeleri, nakit sıkışıklığı problemlerinin ortaya çıkmasına sebep oldu. Nakde sıkıştıkları için çareyi kredi kartları aracılığı ile harcama yapmakta bulan vatandaşlar, bu sefer de bankaların kredi kartı başvurularında talep ettikleri gelir belgesine takıldılar. Ancak konu ile ilgili olarak yeni dönemde vatandaşları sevindirecek olan yeni bir gelişme yaşandı.

2022 yılının gelmesi ile birlikte müşteri sayısını arttırmak isteyen özel bankalar, gelir belgesi ibraz edemeyecek olan vatandaşlar için kredi kartı hizmetlerini geliştirdiler. Peki hangi banka gelir belgesiz kredi kartı hizmeti sunuyor? Kredi kartı hizmetlerine, gelir belgesi olmadan nasıl başvuru yapılır?

Gelir Belgesiz Kredi Kartı Hizmeti Sunan Bankalar

Yeni dönemin gelmesi ile birlikte ekonomi piyasalarında dalgalı hareketlerin devam ediyor oluşu, vatandaşların alım güçlerinin düşmesine ve buna bağlı olarak da nakit ihtiyaçlarının artmasına sebep oldu. Bu noktada gelir belgesi ibraz edemeyen vatandaşlar, nakit sıkıntılarını nasıl çözeceklerine dair çeşitli alternatifleri araştırmaya başladılar.

Nakdi olmadığı için kredi kartı aracılığı ile alışveriş yapmak isteyen gelir belgesiz vatandaşların yardımına, özel bankalar koştular. 2022 yılı gelir belgesiz kredi kartı hizmeti sunduğunu açıklayan bankalar, şu şekilde listelendi:

Gelir Belgesiz Kredi Kartı Hizmetine Nasıl Başvuru Yapılır?

Gelir belgesi ibraz edemeyen vatandaşlar, bankaların kredi kartı hizmetlerine mutlaka internet platformları aracılığı ile başvuru yapmaktadır. Ancak ilgili başvuruların olumlu sonuç alabilmesi için kredi puanının yüksek olması gerekmektedir.

Bankalara, mobil uygulama ya da internet bankacılığı aracılığı ile yapılan kredi kartı başvurularında, sistem direkt olarak kredi puanını baz alır. Bu neden ile gelir belgesi ibraz edemeyen ancak kredi notu yüksek olan kişilerin kredi kartı taleplerinin onaylanması, nerede ise kesindir.

Gelir Belgesiz Kredi Kartı Limitleri Ne Kadar?

2022 yılı gelir belgesiz kredi kartı hizmeti sunan bankalar, kart limitlerini şu şekilde belirlemişlerdir:

Exit mobile version