Ekonomi

Gelir Belgesine, Yüksek Kredi Notuna Gerek Yok! Vakıfbank’tan Kefilsiz Şartsız 45 Bin TL Kredi Fırsatı!

Türkiye’nin önde gelen kamu banklarından biri olan Vakıfbank yeni kredi kampanyasının ayrıntılarını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Düşük kredi notu olanların kredi kullanmasının neredeyse imkânsız olduğu bu günlerde, gelir belgesi talep etmeden nakit ihtiyacı çekenlere 45 bin TL kredi kullanma fırsatı sunulacak. Vakıfbank’ın yeni kredi kampanyasının ayrıntıları haberimizde…

Vakıfbank Tabuları Yıkmaya Geliyor

Bankalara kredi başvurusu yapıldığı zaman ilk istenen belgeler arasında gelir belgesi ve kredi notu yer almaktadır. Düşük kredi notu olanlar veya gelir belgesi beyan edemeyenlerin kredi kullanabilme ihtimali oldukça düşüktür. Vakıfbank yeni kampanyası ile bu tabuyu yıkacak.

Nakit ihtiyacı çekenlere müjdeli haber Vakıfbank’tan geldi. İpotek karşılığı ihtiyaç kredisi veren Vakıfbank ne kredi notunuza bakıyor ne de gelir belgesi talep ediyor. Yüksek tutarlardaki nakit ihtiyaçları bankanın sunduğu bu kampanya ile karşılanabilecek.

Kişiye Göre Değişen Geri Ödeme Yöntemleri Sunuluyor

Vakıfbank’ın sunduğu bu ipotekli ihtiyaç kredisi kapsamında, nakit ihtiyacı çekenlere 36 vade fırsatı veriliyor. Ayrıca 36 ay vade imkanı verilen bu kredi kampanyasında mevcut gelirinize göre geri ödeme şartlarında kişiselleştirmeler yapılabilme fırsatı veriliyor.

Bunun haricinde Vakıfbank’ın sunduğu bu ipotekli ihtiyaç kredisinde değişken taksit ya da 3 aylık ödeme gibi birbirinden farklı geri ödeme seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Kredi Tutarı Değişkenlik Gösteriyor

İpotekli ihtiyaç kredisi sunan Vakıfbank, bu krediler için kullanılabilecek üst limiti değişkenlik göstermektedir. Kredi kullanabilmek adına ipotek edilen gayrimenkulün eksper tarafından biçilen değerine göre değişik tutarlarda kredi verilmektedir. Sunulan bu kredi kampanyasında 50 bin TL’ye kadar kullanılan kredileri için 36, daha yüksek tutarlardaki krediler için ise 24 ay vade fırsatı sunulmaktadır.

Nakit ihtiyacı çekenler Vakıfbank şubelerine giderek kredi başvurusunda bulunabilirler.