Geliri olmayan vatandaşlara müjde: 3 banka, gelir belgesi olmadan kredi desteği sağlayacağını açıkladı! 2022 gelir belgesiz ihtiyaç kredisi

Geride bıraktığımız yılın son çeyreğinde ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmeler, gündelik hayat hizmetlerinin hemen hemen hepsine yüksek oranlı zamların yapılmasına sebep oldu. Hizmet ürünlerine yansıyan bu zamlar, vatandaşların alım gücünün düşmesine ve buna bağlı olarak da ülke içerisinde nakit sıkışıklığının yaşanmasına sebep oldu.

Yeni dönem ile birlikte bir nebze de olsa kontrol altına alınabilen döviz kurları ve altın piyasası, Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş durumundan sonra tekrar yükselişe geçti. Yaşanan durumlardan sonra ilgili ülkelerden alınan ürünlere tekrar yüksek oranlı zamların uygulanması, vatandaşların bütçelerinin bir kez daha sarsılmasına sebep oldu. Özellikle şu an için sigortalı bir işte çalışmayan ve geliri olmayan vatandaşlar, nakit sıkışıklıklarını gidermek amacı ile alternatif yollar aramaya başladılar.

Son günlerde arama motorlarında en çok aranan konu başlıkları arasında yer alan ihtiyaç kredilerine, geliri olmayan vatandaşları sevindirecek olan yeni kampanya haberleri eklendi. 3 özel banka, geliri ve sigortası olmayan vatandaşlara, 100 bin TL’ye kadar nakit desteği sağlayacağını açıkladı.

Türkiye İş Bankası Kişiye Özel Kredi Desteği!

Özel banka statüsünde hizmet vermeye devam eden Türkiye İş Bankası, yeni dönemde hem kendi müşteri sayısını arttırmak hem de vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile yepyeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Sadece gelir belgesi ibraz edemeyen vatandaşlar için özel olarak geliştirilmiş olan bu kampanyaya başvuru yapmak isteyen müşterilerin, banka şubelerine gitmeleri ve kendileri için özel olarak oluşturulacak olan kredi hizmetini talep etmeleri gerekiyor.

Fibabanka 2022 Gelir Belgesiz Kredi Kampanyası

Yeni yıla girilmesi ile birlikte geliştirmiş olduğu kampanyalar ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Fibabanka, gelir belgesi ibraz edemeyen vatandaşlara da nakit desteği sağlayacağını duyurdu. Söz konusu kampanyanın örnek hesaplama tablosu, şu şekilde yayınlandı:

Akbank 2022 Gelir Belgesiz Kredi Kampanyası

Emekli promosyon ödemesi kampanyası ile adından söz ettirmeye devam eden Akbank, yeni dönemde geliri olmayan vatandaşlara destek sağlayacağını açıkladı. Bankanın söz konusu kampanyası için örnek hesaplama tablosu, şu şekilde yayınlandı:

Exit mobile version