Geliri olmayanın yanında yer alan TEB, Akbank ve Fibabanka bayram hediyelerini dağıtmaya karar verdi! Gelirsiz, kefilsiz ihtiyaç kredisi anında hesabınızda!

Bir süredir ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmeler, Rusya- Ukrayna savaşının etkisi ile gündelik hayata iyiden iyiye tesir etmeye başladı. Nerede ise her hizmetin ve hizmet ürünün yüksek oranlı zamlar aldığı şu günlerde, geçinmek büyük bir sorun haline gelmişken temel ihtiyaçları karşılayabilmek dahi lüks tüketime girmeye başladı. Özellikle çeşitli sebeplerden ötürü işlerinden ayrılan ya da çalışma hayatı hiç olmayan vatandaşlar, ellerinde nakit bulunamadığı ve gelir belgeleri olmadığı için bankaların hizmetlerinden yararlanamadıkları için iflas bayraklarını çektiler.

Gelir belgesine sahip olan vatandaşların büyük bir kısmına ihtiyaç kredisi hizmeti veren bankalardan sonra bir farklılık yaparak bu kez gerçekten ihtiyacı olan gelir belgesiz vatandaşlara da nakit hizmeti sağlayacağını açıklayan Akbank, TEB ve Fibabanka, vatandaşların akınına uğradı. 3 bankanın bayram öncesinde başlatmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyaları, büyük bir ekonomik çıkmaz içerisinde olan vatandaşlara ilaç gibi geldi.

Akbank Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi

Akbank’ın yeni dönemde geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi hizmetlerinden biri olan gelir belgesiz kredi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı yüzde 1,95 olarak belirlendi. Bu veriler ışığında çekilen 15 bin TL tutarında kredinin aylık taksit ödemesi 621,10 TL olarak hesaplandı.

Fibabanka Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi

Fibabanka’nın düzenli geliri olmayan vatandaşların hizmetine sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı yüzde 2,04 olarak belirlendi. Bu veriler ışığında çekilen 15 bin TL tutarında kredinin aylık taksit ödemesi 631,66 TL olarak hesaplandı.

Türkiye Ekonomi Bankası Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi

Türkiye Ekonomi Bankası’nın şubesiz bankacılık kolu olan CepteTEB tarafından geliştirilen gelir belgesiz ihtiyaç kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı ise yüzde 2,06 olarak belirlendi. Bu veriler ışığında çekilen 15 bin TL tutarında kredinin aylık taksit ödemesi 634,02 TL olarak hesaplandı.

Exit mobile version