Genç aşkından ayrılan Mehmet Ali Erbil’den olay sözler

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, 40 yaş genç sevgilisi Gülseren Ceylan ile evlenme hazırlıkları yaparken ilişkilerini sonlandırdı. Ayrılığın ardından yaptığı açıklamada Erbil, “Gülseren ile ayrıldığım doğru” dedi. İlginci ise Gülseren Ceylan’ın, “Ben onurlu bir kadınım, kimseden bir şey almam” dediği halde, ayrılırken Erbil’den istediği 180 bin lira değerindeki yüzüğü vermediği oldu.

Mehmet Ali Erbil, “Zaten son zamanlarda istekleri bitmiyordu. Ev, araba, pırlantalar istiyordu. Zaten kredi kartım ondaydı ama yine de para hırsı ağır bastı. Giderken 180 bin lira değerinde tek taş yüzüğü de aldı. Kendisi sürekli ‘Ben onurlu bir kadınım, kimseden bir şey almam’ demesine rağmen giderken yüzüğü istedim, vermedi. Her şeyini toplayıp gitti. Barışmam söz konusu değil” diyerek barışmam diyerek son noktayı koydu.

Ceylan sosyal medyadan açıklama yaptı

Gülseren Ceylan da ayrılık hakkında şunları paylaştı: “Mehmet Ali Erbil’le yollarımı ayırdım. Kendisine hayatta başarılar dilerim. Buradan toplu cevap olsun. Bir daha da bu konu hakkında konuşmayacağım.”

Mehmet Ali Erbil, daha önce beş kez nikah masasına oturmuş ve en son Tuğba Coşkun’la evlenmiş, 2011 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Exit mobile version