Gerçek aşkın hala yok olmadığını kanıtlayan ünlü çiftler

Magazin dünyasında kısa süren beraberliklere, dolu dizgin başlayan aşkların hazin sonuna sıkça şahit oluyoruz. Ancak öyle çiftler var ki sevgiyi de saygıyı da yitirmeden hala gerçek aşk mümkün dedirtiyorlar.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit

Yolları ilk defa 2013 senesinde, “Çalı Kuşu” dizisi setinde bir araya gelen oyuncu çift, dizinin ilk bölümlerinden itibaren birbirlerine yakıştırılmaya başlamıştı. O sıralar hem manken hem de oyuncu olan Burak Özçivit’in birlikte olduğu bir partneri vardı fakat 2015 yılına gelindiği zaman aralarındaki ilişki noktalanmıştı.

2015 yılında Çalı Kuşu dizisinin son bulmasıyla, set dışında buluşmalar başlamıştı ve kameralara yakalanmıştı ünlü çift. Aynı senenin içerisinde birlikteliklerini inkar etmemeye başladılar ve kameralar önünde daha sık karşılaşır oldular. 29 Haziran 2017 günü dünya evine giren çift, Karan isimli bebeklerini dünyaya getirdiler. Şu ana kadar oldukça iyi işler başaran çiftimizi gelecekte de güzel şeylerin beklediğini söyleyebiliriz.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal

Sinem Kobal, 2006 yılında televizyonlarda yayınlanmaya başlayan “Selena” isimli diziyle kısa süre içerisinde üne kavuşmuştu. Yine aynı sektörün içerisinde olan eşi Kenan’da oldukça tecrübeli bir oyuncuydu. Sinem Kobal’ın, ünlü futbolcu Arda Turan ile olan ilişkisi olaylı bir şekilde son bulmuştu. Bu sıra zarfında Kenan İmirzalıoğlu ile yeni bir aşka yelken açmışlardı. Çiftin beraberliğini 2015 yılında trafik çevirmesine yakalandıkları zaman öğrenmiştik.

Kısa bir sürede evlilik kararı alan çiftimiz, yaklaşık 800bin TL harcayarak dünya evine girdiler. 2016 yılında evlenen çiftimiz, aşklarını bir bebek ile süslendirdiler. Babalık konusunda oldukça örnek davranışlar sergileyen Kenan İmirzalıoğlu, eşiyle birlikte bebek gelişimi ile ilgili kitaplar okudu ve yardımcı oldu. Kızlarının ismini Lalin koyan çiftimiz, hala mutlu bir evliliğe ve kabarık bir banka hesabına sahip.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç

2009 yılında evlenen ve iki erkek çocuğu bulunan ünlü çiftin, Türkiye’nin en ünlü çiftlerinden biri olduğu kesin. Bergüzar Korel ve Halit Ergenç Binbir Gece dizisinde birbirlerine aşık oldular. Halit Ergenç, ‘İkimizi de şaşırtan bir ilişki’ dediği Bergüzar Korel’le aşkını kelimelere döktü: “Onun yanında huzuru buldum. İçimizden gelen bazı şeyler bizi bile şaşırtıyor. Birbirimizle olmaya ihtiyacımız var.”

Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan

İlk Aşkım dizisinde oynadıkları dönem Pınar Altuğ’un soyunma odasına girip, dudaklarına yapışan Yağmur Atacan, fazlasıyla beklenmedik ve cesur bir hareket yapmış olacak ki Pınar Altuğ bu durumu “Merhaba diye gelip, çatanak diye öpünce salaklaştım.” diye özetliyor. Böylece ilişkinin oldukça ilginç şekilde ilk temelleri de atılmış oluyor.Magazin tarafından sürekli Pınar Altuğ‘un eski ilişkileri ve Yağmur Atacan’dan 9 yaş büyük olması gündeme getirilse de ikili tüm bu söylenenlere kulak asmayıp, 12 Nisan 2008 tarihinde Maslak Venue’de oldukça ihtişamlı bir düğünle evlendi. 27 Ocak 2009 tarihinde “Su” adını verdikleri ilk çocuklarını kucaklarına alan çift, böylece anne ve baba olma deneyimi de tatmış oldular.

 

 

Exit mobile version