Getir açıkladı: Yalnızca yemeği değil, işi de ayağınıza getiriyoruz! Getirİş uygulaması duyuruldu!

İlk olarak Çin’in Wuhan kentinde görülen ve daha sonrasında da kısa süre içerisinde tüm dünya ülkelerine yayılan koronavirüs salgını, gündelik hayat akışı içerisinde sahip olunan tüm alışkanlıkların değişmesine sebep oldu. Virüsün hızlı yayılması ve öldürücü etkilerinin bulunması, önce vatandaşların sonrasında da hükümetlerin çeşitli tedbirler almalarına yol açtı. Bu kapsam ülkemiz de kendi üzerine düşeni yaparak, salgının ilk yıllarında kapanma kararları başta olmak üzere pek virüs tedbir kararı aldı.

Pandeminin etkisi ile birlikte hayatımıza dahil olan en önemli alan temassız teslimatlar oldu Salgından önce de kullanılan online sipariş yöntemleri, salgın ile birlikte hız kazandı ve şu an salgının etkileri azalmış olmasına rağmen bir alışkanlık haline geldi. Bu kapsamda 2015 yılında ülkemizde kurulan ve sonrasında da dünyaya açılan Getir uygulaması, vatandaşların evlerine konuk olmayı başardı.

Yemek, market ve daha pek çok alan teslimat yapan Getir firması, son günlerde kaydetmiş olduğu önemli bir gelişme ile daha gündeme gelmeyi başardı. Firma, bu kez teslimat üzerine değil, iş arayışı üzerine hizmet vereceğini duyurdu.

Getir Hemenİş’in Hisselerini Satın Aldı!

Getir firması iş arayan vatandaşların kullandığı Hemenİş platformunun hisselerini satın aldığını ve bu sayede hem iş arayan vatandaşlara hem de personel arayan firmalara destek olacağını bildirdi. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Sorumlu Direktör İrem Namlısoy, hizmeti güvenli bir ortamda sunmaktan oldukça mutlu olduklarını ifade etti.

Canlı Görüşme Yapılabilecek!

Getirİş canlı konum paylaşımından yararlanacak. Böylelikle personel arayan firmalar ve iş arayan vatandaşlar birbirlerini daha kısa sürede bulabilecekler. Ayrıca uygulama yazışma ve görüntülü konuşma imkanlarını da içerisinde barındıracak.

81 İlde Kullanılacak!

Getirİş yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre uygulama 81 ilde de aktif olarak kullanılabilecek.

Exit mobile version