Magazin

Gibi dizisi bomba gibi geliyor! Setten ilk kare geldi, yeni sezonun tarihi sonunda duyuruldu!

Ana akım medyada yayınlanan dizi içeriklerinin çoğunluk ile benzer konulara sahip olması, başrollerinde ve diğer yan rollerinde benzer isimlerin rol alması, son dönemlerde artan RTÜK baskısının dizi diyaloglarını ve diğer sahneleri kısıtlaması ve daha gelişen daha pek çok faktör, izleyicilerin dijital platformlara yönelmelerine sebep oldu. Ek olarak ana akım işleri için yoğun bir tempoda çalışmak durumunda kalan oyuncuların da dijital platformlara yönelmesi, ilgili platformların günden güne popülerleşmesini sağladı.

Son dönemlerde TV kanallarında yayınlanan dizilerin izlenme oranlarının düşmesinin en büyük sebebi olarak gösterilen dijital platformlar, abone sayılarını günden güne arttırmaya devam ediyorlar. Netflix, Gain TV, Blu TV ve son olarak da Disney Plus’ın da Türkiye’ye dahil olması ile birlikte, izleyiciler tek platformda yüzlerce içeriğe ulaşabilmenin özgürlüğünü doyasıya çıkarıyorlar.

Yakın dönemde erişime açılan dijital platformlardan birisi de Acun Ilıcalı tarafından kazandırılan Exxen platformu olarak karşımıza çıkıyor. Yarışma programları, komedi programları ve daha pek çok farklı içeriğe sahip olan diğer programları ile abone sayısını günden güne arttırmayı başaran platform, en çok da Gibi dizisi ile gündemde kalmaya devam ediyor.

Farklı tarzı ve zeki esprileri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Feyyaz Yiğit’in rol aldığı Gibi dizisi, kısa süre içerisinde resmen fenomen haline gelmeyi başardı. Özcanlar Yapım Sarayı’nın yapımcılığını üstlendiği Gibi dizisi, merak ile beklenen 3’üncü sezonuna dair yeni haberler yayınladı. Dizi tutkunları yeni sezonun ne zaman başlayacağını öğrenmeye çalışıyorlar.

GİBİ DİZİSİNİN SETİNDEN İLK GÖRÜNTÜ GELDİ!

3’üncü sezonu ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Gibi dizisi, sezonun ilk görüntüsü ile hayranlarını sevindirdi. Oyuncular, yeni sezonun çekimleri için kamera karşısına çıktıklarını, yeni bir fotoğraf ile müjdeledi.

GİBİ DİZİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN?

Gibi dizisinin yeni sezonu 7 Ekim tarihinde başlayacak.

GİBİ DİZİSİ NEREDE YAYINLANACAK?

Gibi dizisinin yeni sezonu yine Exxen platformunda yayınlanacak.