Giresunspor maçı sonrası Mesut Özil ve Vitor Pereira dikkat çeken görüntüleri!

Süper Lig’in 6. haftasında kendi sahasında Giresunspor’u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe’de keyifler yerinde. Maç sonu Fenerbahçe’de Mesut Özil ve Vitor Pereira’nın sahada objektiflere takılan görüntüleri çok konuşuldu.

Fenerbahçe kendi sahasında ağırladığı Giresunspor’u 2-1 mağlup ederek rakiplerinin puan kaybettiği bu dönemde kritik bir avantaj sağlamış oldu. Ülker Stadyumu’nda oynanan maçta Fenerbahçe’ye golleri getiren, 2. dakikada Ferdi Kadıoğlu ve 64. dakikada Mesut Özil atarken, Giresunspor’un tek golünü ise 85. dakikada Souleymane Doukara’ndan geldi.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe 13 puana yükselerek, ligde 4. sırada yerini aldı. Giresunspor ise 1 puanla 19. sırada kaldı. Fenerbahçe’de araları bozuk olduğu ileri sürülen Mesut Özil ve teknik direktör Vitor Pereira Giresunspor galibiyetinden sonra saha içindeki keyifli görüntüleri dikkat çekti. Sarı- lacivertli takımın ligdeki ilk yenilgisini aldığı Medipol Başakşehir mücadelesinde kenarda başlayan ve daha sonra oyuna dahil olan Mesut Özil maç sonrası büyük üzüntü yaşamış ve Pereira’nın uzattığı eli fark etmemişti.

Geçtiğimiz haftaya damga vuran o anların ardından bu haftaki pozları dikkat çekti. Fotoğraflarda teknik adam Vitor Pereira’nın galibiyette büyük payı olan Mesut Özil’i tebrik ettiği görülüyor.

 

Exit mobile version