Giyim alışverişi yapacaklar dikkat: “Gözü Kara İndirim” günleri başladı!

Geniş ürün yelpazesi ile rahatlığın ayrıcalığını bütün koleksiyonlarına aktaran Kiğılı, net yüzde 50 indirime ek, 2 ürüne yüzde 15, 3 ve üzeri ürüne yüzde 50 indirim fırsatının sunulduğu Gözü Kara İndirim kampanyasını başlattı. Kiğılı tarafından yapılan açıklamada, indirimlerin, Kiğılı’nın mont, triko, gömlek, yelek, ceket ve pantolon başta olmak üzere geniş ürün yelpazesinde geçerli olacağı ifade edildi.

10 gün süreyle geçerli olacak

Sezon ürünleri indirimleri 19-30 Kasım tarihlerinde Kiğılı mağazalarında ve “kigili.com” adreslerinde tüketicilerle buluşurken, “kigili.com” adresinden alınmış olan ürünlerin ise, 24 saat içerisinde adrese kargo ücreti olmadan teslim edileceği bilgisi paylaşıldı.

Bununla beraber Gözü Kara İndirim, sadece Kiğılı mağazalarında geçerli olacak özel fiyatlı ürünleriyle de erkeklere özel fırsatlar sağlayacak.

Görüntülü alışveriş uygulaması Kiğılı mağazalarında bulunan tüm ürünler, “kigili.com” adresinden de satışa sunulurken, bütün modelleri bir arada incelemek ve görmek isteyen müşteriler “Akıllı Alışveriş” uygulaması üzerinden de 7 gün 24 saat alışveriş yapabiliyor.

Exit mobile version