Ekonomi

Gloria Jean’s Bayilik (Franchise) Başvurusu, Şartları ve Ücreti

Gloria Jean’s, 1979’da Chicago’da küçük bir kafe ve kahve dükkanı olarak açılmıştır. İlk açıldığında bu kafede süs eşyaları da satılmıştır, bu şekilde ticari hayatına başlamıştır. Gloria Jean’s’in Türkiye’nin büyük şehirlerinde şubeleri vardır. Gloria Jean’s bayiliği alarak kahve evi olarak görev gören bu zincir firmanın üyesi olma imkanı kazanabilirsiniz.

Gloria Jean’s Bayilik Şartları Nelerdir?

Gloria Jean’s bayiliği şartları firma tarafından şu şekilde belirlenmiştir:

  • Türkiye’de belirli büyük şehirlerde bayilik açılması istenmesi. (İstanbul, Kocaeli, İzmir, Bursa gibi)
  • Bayilikte sadece Gloria Jean’s ürünlerinin satılacağı, bayiliği alacak olan kişi tarafından önceden beyan edilmelidir. Gloria Jean’s bayiliklerinde başka firmalardan alınan ürünlerin satışına izin verilmemektedir.
  • Bayiliği açacak olan kişi, bayiliğini yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde açmalıdır. Özellikle üniversite çevreleri, özel okul çevreleri, alışveriş merkezleri gibi genç ve dinamik neslin bulunduğu bölgeler tercih edilmektedir.
  • Şubede çalışacak olan kişiler Gloria Jean’s tarafından verilen eğitimleri almalıdır. Bu eğitimleri almayan kişiler Gloria Jean’s bayiliği alamazlar.

Bu şartları yerine getirebilecek olan kişiler, Gloria Jean’s bayiliği açmaya hak kazanabilirler.

2022 Gloria Jean’s Franchise Bedeli Ne Kadar?

Gloria Jean’s franchise ücreti yaklaşık 600.000 TL olarak belirlenmiştir. Bu tutar dolar üzerinden belirlenmekte olduğu için sürekli değişim gösterebilir.

Gloria Jean’s tarafından belirlenmekte olan franchise ücretinin içine eğitim, kılavuz, ekipman, mağaza eşyaları ve ilk franchise bedeli dahil edilmektedir.

Şirket her ay franchise ortaklarının aylık cirosundan %6 oranında franchise ücreti almaya devam eder.

Gloria Jean’s Bayiliği Nasıl Alınır?

Gloria Jean’s bayiliği almak için başvuru şartlarını çok iyi bilmek gerekir. Başvuru şartlarını önceden bilmek, başvuru yaparken sorun çıkmasının önüne geçer. Bu sebeple Gloria Jean’s bayiliği almak isteyen kişiler önceden başvuru şartlarına uygunluk sağlamalıdır.

Gloria Jean’s bayiliği almak için Gloria Jean’s resmi web sitesine giriş yaparak ilgili başvuru formunu doldurmak gerekir. Başvuru formuna ulaşmak için: https://www.gloriajeans.com.tr/franchising adresinde bulunan başvuru formunu doldurmak gerekir.

Gloria Jean’s bayiliği almak için aklınıza takılan sorular için info@gloriajeans.com.tr e-posta adresine mail gönderebilirsiniz.

Gloria Jean’s’in Kaç Tane Bayisi Var?

Gloria Jean’s bayi sayısı Türkiye’de toplamda 100 adettir. Bu 100 mağaza Türkiye’deki 33 şehirde hizmet vermeye devam ediyor.

Gloria Jean’s’in yurtdışındaki bayi sayısı tam olarak 50 ülkede yaklaşık 1200 adettir. Kurulduğu ilk günden itibaren sürekli büyümekte olan Gloria Jean’s şubesi daha çok ülkede ve şehirde daha çok bayilik kurmayı hedeflemektedir.

Gloria Jean’s Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Gloria Jean’s müşteri hizmetleri telefon numarası 0850 532 56 78’dir. Bu numarayı arayarak Gloria Jean’s müşteri hizmetlerine ulaşarak görüş, istek ya da şikayetlerinizi bildirebilirsiniz.

Gloria Jean’s ilgili birimlerine ulaşmak için e-posta yolunu da tercih edebilirsiniz. Gloria Jean’s firmasına görüş, istek, şikayet ya da öneri bildirmek için şu mailden iletişim kurabilirsiniz: info@gloriajeans.com.tr

Gloria Jean’s Türkiye Genel Merkezi’ne giderek şahsen franchise başvurusu yapmak, görüş-öneri-şikayet bildirmek ya da aklınıza takılan herhangi bir konuda bilgi almak için şu adrese gitmeniz gerekmektedir: Urban Kahve Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Maya Akar Center (B Blok) No:102 Kat:19 İç kapı No:74 Şişli / İstanbul

Gloria Jean’s müşteri hizmetlerinden faydalanmak için Gloria Jean’s resmi web sitesinde bulunan ‘Bizimle İletişime Geçin’ sekmesinden de faydalanılabilir. Gloria Jean’s iletişim formu için, https://www.gloriajeans.com.tr/information/contact internet sayfasına giderek kişisel bilgilerinizle birlikte mesajınızı ilgili birimlere iletebilirsiniz.